Förlåt för dålig uppdatering, men här kommer lite om dagen:)

Efter skolan gick jag och Catrine hem till henne, satt där och tjötade, drack te och spelade kort. Daniel kom efter ett tag och jag la i slingor i Catrines hår.
Vid sex åkte vi upp till Lena på Adventsfika med deras familj. Jätte mysigt var det:)
Efter vi vart där ett tag åkte vi hem till Daniel ett tag och hade det mysigt ;) Sen hämtade vi Catrine och åkte hem till mig. Jag åt middag och sedan duschade.

Nu är klockan tjugo över elva, jag som tänkte lägga mig tidigt idag :/
Tror föresten jag tappat bort mitt busskort och bankkort :S Eller a jag har letat överallt, men har ändå nått minne av att jag la de på nått konstigt ställe för jag inte skulle tappa bort de xD nej men får leta mer imorgon annars får jag snacka med de som vart hos Daniel i helgen för är nästan hundra procent säker på att ja hade de då..
Skulle ju inte vara första gången de kommer fram att man inte kan lita på sina vänner. Men tror nog bara jag lagt de påå nått konstigt ställe.


Föresten vill jag bara säga att min älskling är den mest underbara och bästa person jag vet. kommer altdrig glöma de jag fick förut, älskar dig ♥



bild från i sommras<3


G-force



Igår efter vi sett på Paranormal Activity så såg vi på G-Force.
Det var en jätte rolig och bra film tycker jag! :D
Hamstrarna/marsvinen var jätte söta och roliga och den var verkligen bra så om ni ska på bio den närmsta tiden se denna! Inte Paranormal Activity!


Nu sitter jag i skolan och har datorkunskap. Det är tråkigt och jag har vart skit förbannad halva lektionen för internet funkade inte.. Och jävla kjellberg ville inte hjälpa mig!-.-
Tur att ja e så jävla smart och teknisk så jag fixa det sjävl efter ett tag! ;)

Efter skolan vet ja inte riktigt vad som händer, Daniel ville hitta på nått. Jag tror ja börjar bli sjuk för svettas men tkr inte de e särskilt varmt å har rätt ont i magen och halsen.. :/ Hatar å va sjuk. Men med tanke på hur sjuka verkligen alla vart den sista tiden är det konstigt att jag inte blitt sjuk. Har inte alls vart extra nogran eller försiktig med nått så jag inte ska bli smittad. Ne får nog skylla mig själv om jag blir lite sjuk men nån jäkla svininfluensa ska jag då fan inte få!!

orkar inte gå upp ur sängen..


Godmorgon. Jag vill verkligen inte upp till skolan. Men jo jag ska ta mig dit, ska bara orka upp först. Hoppas fasen Daniel kör mig iaf.

Vi hörs därifrån♥

Paranormal activity




Jag är lättskrämd, jag hatar skräckfilmer men ändå blev jag inte det minsta rädd av den här filmen.
Alla säger att den är skit äcklig har hört att de e en av de värsta skräckfilmer på länge, men det kan jag verkligen inte hålla med om. Det var som en liten dokumentär och allt såg ju äkligt ut och så men ne, den var verkligen inge bra. Det var svårt att hänga med i filmen och man fick inget förklarat för sig. Precis när det börja hända grejer var den slut också, jävligt seg var den!


Filmkväll


Vart och köpt godis och nu blir det filmkväll med Daniel och Jonte. Paranormal Activity ska vi tydligen se -.- fast d e vill itne jag tycker inte om skräckfilmer särskilt mycket.. Men vi såg lite på denna och tyckte den var konstig fattade ju ingenting. Fanns ingen text heller, men nu ska Daniel fixa de. Efter skräckisen blir de tjejfilm iaf :D haha♥

God morgon!


Haha jag mår väääldigt bra idag ;) ne men de e inte så farligt faktiskt. Helt slö i kroppen bara å ont i huvet lite. Men de e de värt hade jävligt kul igår :D  I inlägget under ser ni bilder på mig Josefin och Doughboy, kommer knappt ihåg att jag tog dom haha xD och inlägget under det är det Doughboy som har skrivit haha xD

Idag blir de å ta de lugnt antar jag, skulle hemm å käka sen sover ja väl här igen å ser på film :)

vi har kul



hej alla bloggare

hej hej det e en fin kväll i natt vi sitter oss min älskling .. vi e nogra som drickar här . men jag vill ha min älskling för mig själv o jag börjar bli lite pilsk i kroppen men jag älskar att ha det när jag e sket full men jag får hoppas att han inte somnar men men annars får jag väll väcka han men har blir så jävla sur sånt e livet jag älskar att jävlas med han när han sover...                        




NU SKA JAG HA DET MYSIGT

EN JÄVLA KVÄLL SKA DET BLI

Softilering på hög nivå


Tjenixen ;)
Nu sitter vi här hos Daniel jag chrill josefin Daniel dick ekiz martin kimo och jonte och dricker öl :)

Vad gör ni själva denna lördagskväll?

God eller nej, dålig morgon!


Hellu, vaknade för ca en timme sen. Trött som satan å ganska sleten om man säger så.

Igår så åkte jag ju som sagt till farfar för han fyllde år. Det var jätte trevligt där :) som alltid!
Men efter en stund så körde iaf pappa in mig och Maria in till stan. Träffade Daniel Chrill Mange ch Christian som åkte runt i två bilar, (Mange har ju fått tillbaka körkortet nu,  GRATTIS ) Så åkte vi runt lite sen hämtade vi några och sen åkte vi hem till Daniel och satt och soft drack lite. Efter ett tag ringde ja Catrine så gick jag bort dit lite å satt och spelade kort med henne Martin Kimo och Jojo. Sen efter ett tag gick vi tillbaka till Daniel, då hade säng jäveln brakat:O Men Daniel tog det iaf lugnt denna gången, jag blev mkt mer förbannad än han xD Efter ett tag brakade alla tre spjälkarna eller vad man säger, så sängen ligger helt i golvet nu.. Så de blir väl å ringa och skälla på JYSK sen, skit är dom köp inte där!

Nu har jag precis duschat, och ska börja göra mat, tacos blir det :D

Ikväll vet jag inte heller vad som händer riktigt, det märker vi ;)


JYSK ÄR SKIT



Nu har sängen gått sönder igen. Handla inte på Jysk säger jag bara, det är skit och imrgon kan de vänta sig en jääävla utskällning alltså

Julklappar!


Hejhej, kom precis innanför dörren till mitt egna hem :)
Efter skolan kom Daniel och hämtade mig och sen så gick vi lite och kollade på julklappar, har nu köpt till mamma, pappa och Maria! :) Bara Daniel kvar.. Där e det lite svårare:/ men har några bra ideer till presenter till han (han fyller ju den 16 också så då ska han ha en fin present med) Men känns i alla fall som att jag gjort ett bra jobb med klapparna i år och det känns riktigt skönt! Brukar vara att jag väntar till sista veckan å pappa har väl fått choklad så länge jag kan komma ihåg. Eller klassikern: Nått man gjort i slöjden!
Haha fast den kan man ju inte köra med längre då jag inte har slöjd nu :/ ...
Kan ju göra som han lilla i IKEA reklamen hahah. Bara jag som tycker den reklamen är rolig?

Ne men nu ska jag i alla fall se lite på One Three Hill, och snart är det även mat. Sedan vid sex blir det ju att åka till Farfar som fyller år. Är där ett tag sedan åker jag in till stan. Vet inte riktigt vad vi hittar på då så är helt öppen för förslag. Tror de blir att ta sig några bärs iaf ;)







Rolig matte lektion :D



Hejhej, sitter i skolan nu. Ska snart ha naturknskap. Hade matte för en stund sen, riktigt rolig var den! Vi lekte en lek och jag och josefin vann hela tiden. Vi fick bestämma straff för dem som förlorade haha xD

ikväll ska jag till farfar för han fyller år :) Sen efter det ska jag in till stan men vet inte riktigt vad som händer.. Det var planer på tjejkväll men verkar inte bli nått med de:/

Men nu börjar lektionen kommer med mer uppdate senare puss haj så länge♥

Saknar skiten




Ett gammalt jag
två nästan tre år sedan.
Jag mådde inte bra då, var ledsen hela tiden förutom nån gång då jag var jätte glad. Allt var helt och helvete och en person förstörde mig grovt...
Ändå så saknar jag den tiden, att vara med de människorna. Att veta att jag hade så många vänner runt om mig hela tiden som brydde sig om mig. Som bara ville mitt bästa.
Det bästa med att vara ledsen är att man får bli tröstad

Nu, så har jag absolut ingen aning om vilka som verkligen finns där, vilka som ställer upp, vilka som är riktiga vänner..

Jag vet att jag har Daniel, det är han jag kan lita på.


har aldrig älskat någon så mycket


Regnhelvete och biljävel!


Glömde helt bort att berätta en riktigt sorjlig sak som hände mig förut!

Jo det var såhära, vi slutade skolan halv fyra och halv fem skulle jag vara på Frideborg. Så jag gick en sväng genom stan. Vid kvart över fyra känner jag att det börjar kanske bli dags att röra sig mot Frideborg nu. Ser att det regnar som in i tusan men jag börjar gå enda, jag har ju ett paraply!
Men nejnej, det paraplyet var trasit, två pinnar var av och uppepå de så blåste det nåt så inåt med. Så paraplyet blev ju helt åt pipsvängen.. Ut och in eller vad man säjer.
Men men, jag kämpar på.
Först möter jag en bil, som jag tror står stilla så jag går ju förbi, men den stod då itne stilla länge till! utan gubben backar nästan på mig. Plus att det regnar och blåser och så blev jag nästan överkörd!!!

Min sorjliga historia är inte över än, nejnej det hände rnågot riktigt hemskt nu där jag går där i regnet och försöker hålla paraplyt någorlunda rätt. Det kommer ett riktigt helvete till bil och kör i en jäkla PÖL så de bara skvätter upp vatten över hela mig!!!! Fy fasen blev så jäkla paff asså -.- Trodde inte sånt hände, trodde folk hade vett nog att inte köra fort rakt ner i pölar när dom ser att nån stackare försöker gå i regnet :(

Fyfan säger jag bara.. Dumma idioter till människor som inte vet hur man kör!! Och dumma jäkla regn som förstör för oss svenskar!!



Konserten på Frideborg


Hellu :)
Nu är jag äntligen hemma.
Har ju vart i Frideborg hela kvällen. Men det var rätt roligt faktiskt! Inte så många som köpte godis av mig dock :( Och det blev lite strul med biljetterna det var ju tråkigt. Men var inne en stund och kollade på de som uppträde och det jag såg var ju skit bra! Verkligen skit duktiga! och det såg verkligen proffsigt ut alltihopa! :)

Pappa gnäller i köket för han skulle lägga i makaroner till mig i kastrullen, de e ju skit jobbigt menar jag -.- Ne men får ta och gå dit och hjälpa han.. Vi hörs senare ♥

Pingvin!



Hellu, sitter här på Pinvin och har delat en pommesfrites tallrik med catrine. Fy fan va dyra dom blitt här -.- Synd att de e så gott annars hade jag inte gått hit! Idag är det konsert i Frideborg, så kommer vara upptagen hela dagen. Kanske kommer nått inlägg sedan vi får se :)


Svårt att skriva..


Varför är det så jäkla jobbigt ibland? Som nu, jag tänkte att jag skulle skriva en liten läslogg till svenskan lite snabbt sådär innan jag somnar. Men nejnej! det går då inte -.- har ju totalt hjärnsläpp medans det flyter på rätt bra här. Arrrgh :@ ....

Tror föresten jag börjar få aggrisionsproblem.. Är arg hela tiden, inte för dumma saker, utan för hur jävla dumt folk beter sig, inte klokt alltså.. -.- Ne men hela jag är på sne nu, helt mysko allting, känns inte ens som ja vet iktigt vart mina kroppsdelar sitter ibland :O Håller antagligen på å växa fortfarande eller nått sånt men uufff.

Nä nu ska jag faktiskt sova, imorgon kommer bli en himla seg dag :/ .. puss på er ♥

(menar itne att klaga e bara förbannad på allt, särskilt på alla idioter som bombar små barn i afknistan eller va de heter dom borde dö)

Upptagen har jag varit


Förlåt mig för dålig uppdating..
:(
Har för en gångs skulle haft mkt å göra haha. Ne men igår efter skolan så var jag med Lisa Jonte och Daniel. Vi åkte hem och städa haha, skit fint blev de:) Sen ringde Janina och ville att jag skulle komma till rådhuscafét där hon och Johanna satt och fikade. Så när vi städat klart åkte vi dit allihopa en stund (Catrine var även där och Fille kom efter ett tag). Jätte trevligt var det :)
Sen så blev det hem till Matilda och se på Ugly betty och Desperate Housewives. Matilda färgade även Catrines hår :)
Efter det sov jag hos Daniel, vi myste bara.

Idag har jag vart i skolan och grejat, vi har ju konsert imorgon. Så alla är välkommna till Frideborg!
Efter skolan hämtade Daniel mig, vi åkte runt till lite olika ställen och sen nu sitter jag här :) hemma hos mig.





Jag älskar dig Daniel jag hoppas att du förstår det. Även om jag kanske är lite grinig ibland och så så hoppas jag du vet att du är den enda för mig och det är dig jag vill leva med. Vill inte att vi ska bråka älskling♥




12 timmar?:O


Hellu, sitter i skolan nu, har svenska -.-
Blev till att sova hemma hos Daniel i alla fall. Åkte dit vid sju när vi ätit klart tacosen. Båda vi somnade vid åtta och idag vaknade jag tjugo i åtta. Alltså har jag sovit nästan 12 timmar?:O Vill ni höra det sjuka? Är fortfaradne trött..
Haha, men jag behövde verklgien den sömnen asså! fyfasen va härligt de va :)

Idag vet jag inte vad som händer, skulle ksk färga Catrines hår. Annars blir de väl hem till Daniel och sova haha.


Hemma hos familjen och snart blir det tacos





daniel är trött <3

Skolan / Datakunskap


Är i skolan nu, har datakunskap. Tycker lite synd om lärarn, han går igenom massa skit ochd et är verklgien ingen so lyssnar xD ksk mest synd om oss som inte fattar nått då men..
Hade idrott förut, det var skoj :D Vi spelade innebandy och vollyboll. Var bara elva st som var med på idrotten idag men de e nästan skönt. Jag vann ett gratis kort för en dag på sportlife, är värt 120 kr :) Jag fick de för att jag var så duktig hihi, eller ksk för att lärarn fick dåligt samvete när han kallade mig för erika hela tiden :O xD
Idag efter kolan vet jag inte riktigt vad som händer, Daniel skulle vara me chrill hemma ska dom äta tacos. Tror jag ska fråga Johanna om hon vill fika med mig, annars  åker jag nog hem å umgås me familjen lite:)

Slänger in en bild på mig och Lisa




Min nya vita tröja



På spaning med Bridget Jones



Jag älskar henne, helt underbar!


Första tröjan på flera år


Haha så känns det i alla fall. Kommer inte ihåg när jag senast införskaffade mig ett klädesplagg :O Men nu har jag iaf fått tag på en tröja, inget specielt med den utan en vit långärmad med knappar. (kommer bild på den imorgon) Och en svart klänning, fast kläningen får jag inte förän på julafton :( haha, emn den var skit snygg den med!

Nu är klockan halv åtta och jag tror jag ska göra mig i ordning och lägga mig och sova. Är sjukt trött så vore gött å verklgien sova ut. Känner att jag måste duscha med, men jag orkar verklgien inte gå ända bort till badrummet ta av mig kläderna å ställa mig i duschen... Känns hur jobbigt som helst hah. Ne ska nog göra det imorgon i stället, har ju sovmorgon till elva så kan ta de lugnt på morran.

Ne nu säger jag god natt ♥


slökukar


Ligger hemma hos daniel i hans säng. Matte jonte och daniel sover och snarkar -.- klockan är tre!
Jag ska iaf gå upp nu och ta mig ut till torp, träffa mamma där och försöka å mig lite kläder, puss på er♥

party :D


Har vart uppe å festat på skogslyckan. Väldigt soft, inte för mycket folk bara sköna mäniskor också :) Hade en sån jävla go fylla med!! länge sen som fan. brukar bara bli trött och grinig, men idag var jag helt go och glad!!^^

Nu har vi i allafall precis kommit hem till Daniel, gick från skogslyckan -.-

Och i västertunneln mötte vi nån jävla kärring som såg helt mysko ut. Och när vi gått förbi hon så ropade vi lite typ skrek och så bara för det ekar ju så roligt i tunneln ( vi skrek ingenting mot tjejen) iaf så vänder hon sig om och skriker "Ska ni ha en yxa i huvet eller" .... Lite läskigt sådär :O blev fan rädd att hon skulle springa efter oss med yxan asså:(
Haha, Daniel full som han e ringer polisen och berättar vad som hänt och säger "att det är ju lite otrevligt" polisen säger att vi ska ringa imorgon om det händer nått mer. Liksom de e ju stor ide å ringa om man fått en yxa i huvet? :S

jaja iaf så gick vi till mc å käka sen gick vi hit mötte fille på vägen som hängde me hit en stund iaf, men hon drog rätt snabbt.

Nu sitter vi och softar^^ klockan är kvart över fyra och jag är inte ens trött xD
Men säger iaf god natt ♥

fel på bloggen?


har hört från några olika att min bloggdesign är helt åt helvete, att headern typ ligger långt åt sidan eller nått. jag ser inte detta, på min dator ser det väldigt fint ut ;) Har även kollat på några andra kompisars datorer. Men nu kom jag på en sak att de ksk har att göra med att jag har en Mac dator.. Kan ju ha med det och göra, ska i alla fall kolla upp detta och fixa det så fort jag kan :)

pepparkaksbak^^


sitter med fille matte jonte och daniel. lagom pigg idag men nu ska ja å daniel upp till hans familj snart och baka pepparkakor :D efter det blir de fest igen. skoj skoj hoppas på en toppenkväll :D

Ny header


Vad tycks? :)

Så jävla gött:)



Hehe, sitter å dricker bärs med matte hisham jonte daniel dick och daniel. Håkan robert och johanna va här förut men de stack för ett tag sen. Har nyss snackat me fille och janina, dom e påväg hit. Så jävla najs har inte träffat dom på länge, särskilt inte janina.
Haha, ser på facebook att nästan resten av hela stade går och lägger sig nu :O seg fredag för dom :/ haha nej men nu ska jag fortsätta lyssna på idioterna vi ses



Sleten men rätt söt?


Mjukis och vidare, rätt sleten. Men mitt hår är lockigt och tycker det ser extra bra ut idag, vad tycker ni?




Ingen bra bild men vi nöjer oss med det tycker jag.
Nu blire att dricka bärs och spela super mario!

Söt bild på mig och min älskling




Vet inte vad jag ska skriva här


Gottar mig med chips nu, sourcream och bearnaise smak helt msko smakar dom.
haha kan inte bestämma om jag gillar dom eller inte xD
Så här ser dom ut, någon som smakat på dom?

Ikväll ska grabbarna lana och dricka öl, så blir väl att hänga här med dom. Är inte sugen på  å dricka riktigt men får se hur de blir. ksk tar några öl:)
Nu kom jag i alla fall på att Matilda som skulle komma bort med min jacka borde vart här för längesedan. ska ringa och fråga vart hon tatt vägen..

Orkar inte med skolan idag



Sov ju hemma hos Daniel inatt, och nu när jag vaknade för en stund sen var ja så jäkla trött. Kände bara att jag ville fortsätta sova och orkade verkligen inte med skolan. Särskilt inte matten, blir så jävla förbannad på Jahangir.. Ne men de blir att stanna här, ska ta och sova en stund till faktiskt. Sen under dagen får ja se vad som händer, hade planer på att åka till gbg men hörde nu att de inte blir nått me de... KUL att jag inte har nått annat bestämt då. Får bli att vara här när Daniel å grabbarna ska dricka öl å lana.. Verkligen inte pigg på de.
Ne nu ska jag sova en stund till♥

Shakespeare? att vara eller icke vara!


Jajamen.
Gick bra på provet de tackar vi för :D ja e bäst!
Efter vi fick sluta så tjöta ja me Lisa ett jäfla tag sen kom käre Daniel och hämta mig, hade med sig Matte å Jerry i bilen. Vi åkte å käka, de va gött sen åkte vi hit hem till daniel.

Funderar på om jag ska sova hemma eller här inatt. I vilket fall måste jag hem och hämta pengar, ska ju till gbg imorgon antagligen. :)

Tjabba tjena hallå :D



Haha nu har jag precis skaffat lite fler läsare:D eller Simon iaf xD å Genta nu :D yyeey, alltid kul med folk som läser. Eller a min pappa sa igår att han vart inne på Marias å täkte gå in på min. Men då blev jag skit förbannad för de ända jag inte vill ska läsa e min mamma och pappa. Liksom jag skriver ju o när jag festar och sånt. Även om dom vet att jag dricker ibland så e vi itne så nära att dom ska veta allt.. haha hoppas pappa lysnar på mig!

PAPPA SER DU DETTA SÅ VILL JAG ATT DU LÄGGER AV Å INTE LÄSER

I alla fall, nu har vi precis haft lunch. Det var ris som smakade mjöl eller nått -.- usch.. Förut när vi gjorde provet så gick de skit bra för mig, har svarat på allt och d eva ksk två frågor jag var lite osäker på. Nu ska vi snart gå igenom allt så får nog se hur det gick men tror de gick bra :D

Här kommer lite bilder på mig från matten ^^





ja e cool

Någon som vet vad de  eför brillor jag har på mig? :D




klockan är 1 :(


Och jag har inte pluggat klart än.. blä på de. Men ja e man så jävla sur som jag var nyss och vart ett bra tag så e de svårt å koncentrera sig på att plugga kan jag lova. Tur att en viss person kunde få mig på bättre humör igen iaf. Skönt att de finns några normala männsikor kvar i världen iaf.
Nu ska jag plugga klart sen sova, vi hörs imorgon i skolan så ska jag berätta hur det gick på provet.

Blä på er!


Är så enormt jävla trött på folk som inte kan bete sig. Seriöst vad fan har hänt med folk? Liksom att vara elak mot någon man inte känner eller någon som man itne tycker om det är en sak. Men att vara elak mot en VÄN? vafan?! Ska det vara så? NEJ DET SKA DET INTE!!!
Jag och Johanna har pratat lite om det här idag, och vi eller i alla fall jag kom fram till att folk behandlrar verkligen sina vänner som skit nu för tiden, och det är ingen som gör något? Det suger..
Förstår inte vad det är med mig, varför kan jag itne bara ge stora feta jävla utskällningar? Det går bara inte.. Visst jag kan bli sur, jag kan bli jääävligt sur ska jag lova. Men jag kan inte skälla ut en vän. Hur fel den än gör.
Jaja skit samma nu ska jag inte tänka på detta för då får jag aldrig pluggat klart.

Men jag BER er, tänk efter på hur fan ni beter er!

Plugga plugga


Måste säga att jag är rätt stolt över mig själv. När jag väl vill kan jag verkligen, och jag har ju lätt och få in i min hjärna och det var verklgien längesedan jag visade vad jag går för! Imorgon har jag som sagt prov i Administrations kursen. Den är på allt som vi gått igenom sen vi började skolan i princip. tre kapitel är det, med typ tio sidor i varje och så kommer han även kolla på några inlämningsuppgifter vi gjort. De uppgifterna är jag rätt nöjd med, tror de blev så bra som dom kunde. Men de här med allt i boken har jag ju inte kollat på så mycket. Så jag fick ju änna panik igår när jag insåg att provet var så snart. Men haha efter att ha läst igenom ett kapitel så somnade jag xD. Är lika trött nu som jag var igår men har löst igenom allt en gång till och nu håller jag på med att skriva ner allt som jag tycker är intresant att kunna och sen ska jag läsa igenom det typ femtio gånger. Det är så jag pluggar, skit bra är det! :D Haha, man kan inte tro om mig att jag är värsta pluggisen, men jag lovar jag kan jag med :D Satsar fan på MVG på provet nu, ska sitta uppe hela natten om de e så!



Jag i somras på råduscafét med Lisas glasögon
Ser rätt pluggis ut eller? xD :D



Fika på Rådhuscafét med Johanna


Hej hej, tänkte bara medela att jag lever och har en trevlig fika med Johanna :)
Matilda har med vart här en stund fast hon gick för ett tag sen. Ut  regnet med min skin jacka... -.-
Någon som vet om skin jackor tål vatten?? Känns inte så för den såg helt mörk ut å konstig.. min älskling :(:(

Jaja nu ska jag fortsätta va social med Johanna, puss på er ♥

Skolan


Hellu :)

Sitter i skolan, har precis kommit tillbaka från lunchen. Har projekt och företagande, vi snackar om reklam.
Vi kommer snart få gå runt å sätta upp afisher (stavning?) och göra reklam för konsären som är på torsdag i Frideborg. Kommer själkvlart mer information om den sen när det börjar närma sig :)
Men liksom kul att gå runt i ösregnet och sätta upp de.. Fy, jag hatar regn :( Blir så jävla nere när allt är grått å regnigt. Jag behöver sol!! Eller åtminstonde lite vit snö som lyser upp!





Nu kommer Marcus (läraren) så får stänga ner datorn nu, puss på er vi hörs ♥

God morgon :)




Kör på soft stil idag, mjukis å mössa ;)

Nu får jag skynda mig å äta frukost innan ja måste åka, vi hörs från skolan pusspuss♥

Min säng ♥


Ligger nu nerbäddad i min egna säng. Skönt :) Visst jag saknar Daniel och de känns tomt utan han men jag har ju Pluto ;) Haha, kan serist inte sova utan mitt kära gosedjur om jag inte har en riktig människa att kramas med.
Har nyss ätit kvällsmat, det var längesedan. Brukar mest bli att man äter chips eller nått på kvällen, eller inget alls. Men här hemma så tar vi alltid en macka på kvällskvisten ^^

Har sett på DH också, måste bara säga att jag älskar Angie ♥ Så jävla cool e hon. Tycker hon e en sån bra skådespelare med, fast hon brukar ju alltid köra på den lite kaxiga stilen, i alla fall med de roller jag sett henne spela.
Vad heter hon i verkligheten egentligen? Någon som vet?:)
Tycker i alla fall bra om henne.

Imorgon  har jag sovmorgon, göttgött. Fan måste plugga till provet också, dat hade jag nästan glömt bort.. Tusan -.-
Blir nog till att åka hem rätt tidigt imorgon för jag pluggar mycket bättre här. Hade i alla fall bestämt träff me Johanna, vi skulle ta en fika. Hoppas hon inte glömt det :O Nä men får nog påminna henne sen :)



Haft en sån dålig dag!


Fyfan, ja ni ser ju om ni kollar inlägget under hur depp jag vart idag. Men vad annars kan man vara om man suttit sen klockan tio i ett mörkt rum och inte gjort ett piss? Ne fyfan, jag behöver träffa folk.
Har snackat lite med roddan så ska möta han halv sex å va me han en stund. Gött de iaf :)

Nu ska jag laga prinsess mackaroner puss på er♥

...........


Är jävligt trött på att jag ska vara den som alltid finns där för alla. Jag ställer alltid upp, ringer någon mig och är ledsen så gör jag vad jag kan för att det ska bli bättre. Det är en självklarhet så gör man för sina vänner. Men det sårar mig så jävla mycket att inte veta vem som skulle göra det för mig. Visst jag ringer inte och gråter, men någon borde väl förstå hur allt är? Det känns som att jag inte har några vänner kvar. Det är ingen längre som ringer och undrar var jag är, eller frågar om vi kan träffas. Och visst, jag kan inte begära att ni jämt ska ha tid för mig, men jag gör ju tid för er? Och nu det senaste har jag verkligen försökt, jag frågar om vi kan träffas, jag ringer och försöker. Det är aldrig någon som kan eller ens verkar vilja längre. Ni till och med skriker på mig? Jag vet att det inte är menat illa men jag får gråten i halsen och det borde ni fatta! Blir så jävla ledsen... Jag är en bra vän, det vet ni. Kanske inte den aldra bästa men vem fan kan vara det jämt? Och jag har inte någon lust att skaffa en massa nya vänner, er som jag känt såpass länge vill jag ha kvar.
Men ni verkar inte vilja ha kvar mig...

Jag vill inte förlora er...



måste plugga...


Kom på att vi har ju Administrations prov på torsdag. Administrationen är det viktigaste ämnet så jag måste nog plugga lite. Perfekt att göra dt tills Daniel vaknar xD






hehe jag idag ;)






Ledig från skolan idag :)






Hihi jag e ledig från skolan Det är inte ni! :D
Fick ju reda på det igår, att skolan skulle ha öppt hus så de skulle inte vara några lektioner :) skönt som tusan :)
Där i mot har jag inga planer direkt för dagen, jo jag och Daniel ska tvätta -.- .
Ska nog sova hemma ikväll, hade velat att Daniel med skulle de men han var ju vaken hela natten så kommer inte kunna somna hos mig och de e väl inte så kul för han å sitta uppe där så.. Blev faktiskt sur på han för de va han som la sig först å jag var pigg å ville va uppe men eftersom han lagt sig så la jag mig med. Jag somnade ju såklart men sen mitt i natten vaknade jag till och då satt han uppe.. Visst han får ju va uppe när han vill och sova när han vill jag bestämmer ju inte över han. Men de jag tänker e att som nu, på morgonen, då får jag sitta ensam uppe i flera timmar för han inte vaknar. De e ju inte så kul! plus de då att han inte kan sova hos mig..
Jävlar nu blev de massa tjöt om Daniels sömn haha..
Men de e bara för jag har så tråkigt, inget på TV å aa... Ska nog sno en cigg och gå och röka. Puss å er ♥

2012 Jordens undergång?





Igår såg jag Daniel och Johan 2012 på bio. Den var grym!!
Jag blir seriöst förbannad på de männsikor som säger att den e kass, för då kan man inte ens ha gett filmen en chans om man säger så. Jag satt och spände mig hela filmen bara för jag rycktes med så. Vafan det hände saker hela tiden! Nej denna filmen rekomenderar jag starkt till alla att se, den får en verkligen att tänka efter lite! Och även så ser man tydligt och klart hur jävla själviska vi männsikor är, visst det är film men tvivlar inte en sekund på att de som bestämmer hade agerat anorlunda om de nu hände på riktigt. Och egentligen kan man ju inte säga så mycket, allt handlar ju om att överleva... Men det är kasst ändå.
I alla fall, jag tycker det är otroligt bra att det gjorts en sån här film, för som jag sa så får den en att tänka efter!


HJÄLP!?



HUR TUSAN FLYTTAR MAN ÖVER ALLA GREJER FRÅN HÖGER TILL VÄNSTER? NI VET ALLA DOM KATEGORIER OCH SENASTE INLÄGG OCH DE?
VÄLDIGT TACKSAM FÖR HJÄLP♥



Det är lugnt jag hittade det själv :) Har även ändrat lite med Teckensnittet och så med som ni kanske ser ;)

Skolan / Datakunskap



Hejhej

Sitter i skolan och har datakunskap, grymt segt...
Haha hade idrott förut, badminton. Det var rätt skoj, mitt lag var bäst ;) Haha, lite surt bara att jag fick rakett i huvet :( Gjorde rätt ont!
Fick reda för en stund sedan att jag är ledig imorgon. Passar ju bra att ja sover hos Daniel då igen, mamma ville desutom inte att jag skulle komma hem eftersom Maria min syster blivit jätte sjuk :O
Nä nu ska jag göra uppgiften, vi hörs!


Har tänkt på en sak, allt är så svartvitt i min blogg nu för tiden, vad tycker ni om de? ska jag lägga in mer färg eller är det snyggt såhär? :)

GÅRDAGEN



Jag fick upp Daniel och Jonte vid fyra halv fem. Haha.. Lagade köttfärs och spaggetti :) Sen bestämde vi oss för att vi skulle åka till gbg och se på 2012. När vi kom iväg vad klockan halv åtta. Då skulle vi åka och hämta pengar uppe hos jonte och åka och hämta doughboy och lite mer. Vi var framme vid Biopalatset typ fem i nio och då skulle filmen börja nio. Men tyvärr så fanns det ju bara två platser så vi åkte till en Filmstaden istället. Där bestämde vi oss för att se på "The final destination" (stavning?) . Den var i 3D så de verka ju lite coolt.

Filmen skulle däremot inte börja föräns kvart över elva, så vi drog och käka på MC. Sen blev de å gå tillbaka till bion för filmen skulle börja.

Jag tyckte filmen var rätt bra, de coola var ju själva 3Dn. Lite jobbigt att alla dog hela tiden haha å mycket blod. Kändes äckligt när blodt liksom kom mot en. Fast sen själva handlingen i filmen var väl sådär, varken bra eller dåligt typ. Men jag är nöjd:)

Efter bion så åkte vi till Kungälv och hälsa på Holmberg. Skulle egentlgien festat med men de blev nget å de va nog bäst så hade inte orkat ändå tror ja xD Vi såg på fast and the furious där och sen åkte vi hem till Uddevalla. Blev torp och käka, träffade Friberg å mickah å några där. Blev jävligt rädd/förbannad för han som körde Fribergs bil tog de inte precis lugnt. Kan ju bara säga att hade ja suttit i den bilen hade jag inte vart särskilt glad på han..
Tur iaf att jag har en pokvän som vet hur man kör.

Efter vi åkt runt lite me dom körde vi hem Doughboy och sen blev de äntligen hem till Daniel. Somnade vid runt sex.



Vaknade för en timma sen. Tror ja ska a mig en dusch. Daniel sover och jonte e inte här så han åkte nog hem i morse. Är rätt sugen på Filmkväll ikväll, ska höra me Daniel om de :)

Vaken när alla andra sover



Hellu! :)
Hur mår ni idag? Jag mår väl lite sådär, känns att man drack lite igår i alla fall xD Även om det inte alls blev mycket.
Var ju hemma hos Catrine, spelade kort och softade :) väldigt trevligt! Vid runt ett eller två så åkte jag Jonte och Daniel hem till Daniel, jag var jätte trött så jag somnade direkt. Misstänker att Jonte och Daniel spelade wow hela natten för de sover fortfarande (klockan är kvart över två)...
Har inget mer att säga men här får ni en bild på mig


Vad händer idag föresten gott folk?:)

Hemma hos Catrine







Den sista bilden va lite seriös iaf xD

Haha, men sitter i alla fall hemma hos CatteCatrine. Hon har precis lagat mat åt mig^^ Nu ska vi ut och röka...

Nu e jag tillbaka :D
Haha, ni skulle bara veta vilket serius talk vi har asså, hahah fyfan.. Gött iaf att man ahr nån som man kan säga allt till verkligen.. :) HISS på de ;)

Nä nu vette fan vad jag ska göra... men puss haj

Vår nya lärare verkar lite snurrig tror jag..



Hehe
Har naturkunskap nu. Med vår nya lärare Martti. Han babblar väldigt mycket och säger typ rätt ofta.. xD
Snart har vi lunch, skönt :)  Är sugen på köttfärs.... så jävla gott!!!!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, jag ska vara med Catrine och Kimo i alla fall :D Daniel ska lana -.- haha. Ne men jag har ju fått låna pappas mobila bredband så kommer säkert uppdatera senare. Puss så länge !♥



jag är snygg



Måste bara säga att jag älskar min pojkvän Daniel, han är underbar ♥






God morgon och Dagens outfit


Så här ser jag ut idag




Nu måste jag skynda mig till skolan, vi hörs därifrån ♥



Trötter





Nu ska jag nanna, lång dag imorgon :'(
PUSS & GOD NATT ♥

Tjockis???



Hellu bloggen :D

haha! de har ni aldrig hört förut va? Ne, tänkte väl det! För det är bara jag i hela världen som säger de och ifall det är nån fjortis som härmar mig och säger så så kommer jag bli värsta sur å säga till alla att den e en töntig härmapa, bara så ni vet!!!
heheheheh jag är störd..

Kycklingoch gurka är bland det godaste som finns, vet ni det???
Gott som tusan... BARA SÅ NI VET!

Fyfan va jag e seriös nu.... kommer tillbaka sen när jag inte är lika mongo





Ny header






Vad tycker ni? :)





Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja så tar lite kort





HIHI
Idag e jag snygg!!!

Nu har vi Administration men jag är klar med de vi gör så ska sitta och låtsas jobba ett tag fast jag inte ska göra de (6) hihi fan va jag e busig!

Precis färgat håret





Lite mörkare bara, färgen gick ur så fort eftersom jag bara tonade och färgade från blont direkt till mörkt. Då brukar det gå ur väldigt fort. Nu när jag hade lite mörkare under så kommer det hålla sig längre :)

Ser ni hur kort håret är föresten?

Klippte mig ju i söndags. Så nu är det inte alls slitet längre! och det är ju bra^^Har vart rädd för att klippa bort allt de slitna förr, för jag vill inte ha så kort hår. Men så tänkte jag att jag har ju ändå alltid i löshår nästan, så vad spelar det för roll? :)

Tror det blir bra nu i alla fall för nu har jag mer kvalite på håret och det är mörkare, så det blir nog snyggt! :D

Jag hade en sak som jag tänkte säga, men har glömt vad det var....

Hmm... Kan ta en liten lägesraport tills jag kommer på vad det var!
- Matte från munkeda är här
- Han har också färgat håret
- Och Daniel med (han är jätte mörkt, typ svart)
- Jag är hungrig (som jag e jämt nu för tiden:O)
- Väldigt sugen på köttfärs..
- Eller gurka
- Mange är påväg
- Min mage har blitt jätte stor -.-

UGGLY BETTY OCH DESPERATE HOUSEWIVES KOMMER SNART
JAAAAAA!!!!!!!!!!!! Wihoo :)

Vad är fel??? :(



Jag har så jäkla ont!
Nu har det visserligen gått över rätt mycket, men hemskt är det ändå :( Ont i magen, inte så jag mår illa, å jag behöver inte bajsa (haha) ingen aning vad det är..

Blev inget med å färga håret förut. När jag kom till Daniel så var jag så hungrig och han med så det blev att käka. Fläskkotlett och makaroner! hehe så duktiga e vi ^^ Men i alla fall så det tog ju rätt lång tid innan maten var klar och sen skulle vi ju ut till Jysk å fråga om sängen. Så vi sket i håret vi får ta de imorgon, så stack ja Daniel och Johan ut till affären och dom sa faktiskt att han kunde få en ny bara han hade kvitto. Och det har han ju så det var ju bra att det löste sig iaf!

Har föresten köpt mig ett par svarta Uggs




Tycker egentligen inte att sånna skor är så snygga, fast dom svarta är helt okej. Och så är dom ju så jäkla sköna!!





Skolan





Lisa                          Catrine                     Jag

Sitter i klassrummet nu med hela klassen. Lyssnar på musik och softar^^
Snart kommer Fröken hihi. Vi ska ha svenska.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, tror jag ska sola en kvart när skolan är slut, sen drar jag mig nog hem till Daniel. Om han e vaken -.- ... Haha, annars väcker jag han. Vi ska nämnligen färga våra hår :) Vi kanske hörs sen men puss så länge♥


Torkel i knipa!



Hallå hallå
Nu har jag precis kommit hem till Daniel. Vi har vart runt lite, först i munkedal och så. Lämnat datorskärmar till Matte. Sen blev de å hämta ett element, sen fastnade vi uppe hos Robert. Han och Johanna såg på "Och så kom Polly" den har jag velat se rätt länge! När filmen var klar åkte vi och handlade på spara tio minuter innan dom stängde. Tror en av de som jobbade där fes jätte högt när vi kom in i affären! :O
I alla fall, så har vi tänt doft ljus och lite sånt för de ska lukta lite godare:D Och nu ska vi se på Torkel i knipa som vi fick låna utav Robert^^

Blir nog inget mer inlägg ikväll, börar skolan 11 imorgon så vi hörs väl då puss och god natt♥


Fixat ;)



Jag är bäst!
Har fixat lite enklare design och lagt i en egen header. Tycker det är bättre, den förra va snygg men den var inte "jag" om man säger så. Sen e de här inte nån skit snygg grej men de ska fixas måste bara ta lite bilder å sånt ^^

igår fyllde jonte 17 år :)



Grattis till han! :D

Blev lite fest för han hemma hos Daniel igår, väldigt trevligt tills sängen gick sönder :(.. Då fick alla gå hem, Mange hade ju spytt i sängen med så de va ju lite å städa.. -.-

När jag vaknade idag så plockade jag bort alla ölburkar och diskade lite och så. Sen gick jag bort till ica och köpte potatis till mamma och trisslotter till pappa eftersom det är fars dag. :)
Sen åkte jag  hem och nu har jag ätit massa god mat, är propp mätt:O.. Om en stund blir det att åka till Daniel, vi ska ha film kväll :) Ska tvinga han och masera mig med, för jag har otroligt on i nacken :( synd om mig...

Föresten så ska jag nog byta blogg, är trött på denna och kan inte byta design eller nått.. Men får se hur det blir, hör naturligtvis av mig ♥


jorden är rund?



Har lektion i naturvetenskap. Förra lektionen sa läraren att jorden var platt, alla idioter började dirkutera om det är så eller a. Nu snackar han om bevis för varför jorden är rund.
Ikväll är det frdag, blir nog filmkväll, men händer nått skoj kan ni ju höra av er

värme<3



sitter precis brevid den fast tycker ändå det är kallt :( håller nog på att bli sjuk för jag fryser väldigt mycket..
Saknar Daniel, vill att han ska vara brevid mig och hålla om mig.
Haha, kan lova att han sitter och spelar WOW nu xD

film med pappsen

Han kom hem från Norge idag, har med sig massa godis oxå! Haha det är nästan de bästa med att han kommer hem, allt godis. Nej nu var jag elak, klart de e gött å ha min älskade pappa hemma ♥ Hihi han bjöd mig nyss på norsk choklad, den var rätt god. Fast de var nötter i, de e ju inget gott men men. Tur att de finns vinigummin med :D

Fyfan vi ser på Payback, killens bästa vän och tjej lura han och sköt han... INTE SJYST.... Fyfan elaka människor är, det är hemskt

älskar dig


Sitter i skolan nu, är seeeeegt. Vi har projekt och företagande med Marcus. Fast han har samtal med alla, enskil alltså i ett eget rum. Så resten av klassen sitter i klassrummet och alla bara lyssnar på kass musik som suger pung. En tredje del kanske gör nått. Jag har gjort en del, men borde gjort mycket mer men det går liksom inte. Datan distraherar mig, även omd einte finns nått att göra så kan jag inte göra de jävla uppgifterna. Behöver en lärare som tittar på mig och ser att jag arbetar för att jags ka göra nått bra
Är sne på mitt hår, de står åt alla håll, var tvungen att sätta upp de i en toffs men de ser ändå mongo ut. Usch..
Känns som ja snart kommer börja grina eller nått vet inte vart ja ska ta vägen vill bort här i från...
Nej då, men gud vad jag skriver.. Varför går de inte såhär bra när jag ska göra uppgiften??? Antagligen för dne inte e kul, fast de tär ju inte detta heller. Hmmm, mysko.  Nä nu känner jag att jag är konstig, ska spela supermario puss♥

måste måste måste blogga!!


IIIIIIIH
va bara tvungen alltså, haha xD

Ne men ja.. har inget att säga men jag måste säga nått faktiskt, världen måset få veta att jag lever ju!!
Hum.. ska snart åka till min älskade pojkvän Daniel ♥ å s ska jag sova där. tror jonte är där hos han nu, de planerar lite för helgen hehe ;) juppjupp Iallafall så ska jag nog gå bort till ica sen och köpa en feting godispåse att ha när jag ska se på Uggly Betty och Desperate Housewives OCH ja, Daniel måste se på det med mig :D

Nej jag ber om ursäkt för ett sånt mongo inlägg, ska ge er en fin bild på mig så ni blir glada igen^^PUSSPUSS



Höhö, grrrr ja e snygg

hemma och sjuk


hallåja, längesen sist:P ... men men, har man ingen lust längre så har man inte. Men den komer nog snart tillbaka.
Nu sitter jag iaf hemma, orkade inte med skolan idag hade ont i magen å va trött så jag stannade hemma. Men imorgon får jag fan skärpa till mig... Fast de känns ju sådär kul å gå i skolan för å få utbildning så man kan bli nått när man inte vet vad man vill bli. Tänk så har jag ingen användning för skolgången när jag väl kommer på vad jag vill göra.. Jaja, allt är bättre än inget som jag brukar säga.

I lördags var det ju halloween fest hemma hos Catrine. Hade riktigt skoj, fast det var ju en del folk som man inte blev liite irriterad på. Att folk fan inte har nått vett i skallen -.- Ne men den kvällen kommer sent att glömmas i alla fall.


RSS 2.0