trött

jag har egentligen mycket att berätta. men har liksom inte vart på något blogg humör på senaste. anlednignen till att ja skriver nu  e för allt e så tråkigt och jag är trött men kan inte sova, borde egentlgien göra ett arbete som hela betyget i so görs på som ska lämnas in imorgon men jag orkar verkligen inte.... så då skriver jag här. nu fick jag sms.
iallafall va jag på kalas för farmor igår, trevligt var det. fan va min farmor är bäst! umgås för lite med hon.. men jag älskar hon. imorgon är det släkt kalas för mig oxå. fyfan har firat mig hela helgen.. det SUGER. ska aldrig mer fira mig.
iallafall så kom larsson mange catrine och christian och hämtade mig hos min farmor vid halv nio typ så åkte vi till thn på crusingen. det var trevligt :) åkte hem till larsson och sov hos han. känns nästan som jag bor där e där hela tiden ju :O men det är trevligt :) 
mamma hämtade mig hos han å sen åkte vi och hämtade mina blommor som jag fick av larsson i fredags
(bild på dom)


och sen åkte vi hem och åt fin middag, sen öppnade jag paket.
jag fick:

moppen (fast den fick ja ju i fredags men d eva ändå en födelsdedagspresent)
en plattång
två bikinitoppar
lite smink och sånt
pengar :D
en trisslott som jag van 75 kronor på
å inget mer tror ja
fast jag fick tusen kronor av mamma förra veckan å köpa grejer (presenter) å då köpte ja en väska solglasögon å skor , fast skorna va för små  så ska byta dom.

nu måste jag faktiskt sova... är så förbannat trött:(

hatar att fira födelsedag

hoppar över igår.
det var roligt ibland men mäst gick de rätt snett... xD

ska iallafall till min farmor om tio min, hon fyller 80 år!
äta god mat å så ^^ sen hämtar Larsson mange catrine
å christian mig så åker vi till trollhättan på cruisingen :D:D
ska bli kul :D
sen sover jag hos larsson så klart <3

älskling





det här känns riktigt bra. kommer sattsa fullt ut för vill verkligen att det ska hålla. älskar dig daniel larsson <3

tbx

ÄNTLIGEN HEMMA

berättar mer om frankrike imorgon :)

FRANKRIKE

OM FYRA TIMMAR ungefär :D
nu måste jag faktiskt upp och duscha å äta å packa de sista.. 

kan inte somna

mamma tjööötar....
franc ringde å sa att han var utanför så gick ut till dom och då vaknade mamma så kände hon att de luktade rök i mitt rum å blev arg för de -.-
jävla skit måste sova ... är inte trött alls :( kimo är jobbig, han gnäller om min moppe -.-
seriöst är trött p åden skiten, den e borta och jag saknar den lite faktiskt även om den var skit, men blir jävlit trött på alla som tjötar om den hela tiden :S
desutom får man inte ljuga! de e nått som alla borde lärt sig på dagis -.-

har pojkvän nu föresten ;)
godnatt!

god natt

god natt allihopa
fyfan frankrike imorgon!!!

uaaaaah!!!

jag mår illa!!!
kom jätte plötsligt:(
är nog nervös för imrogon..
japp de tär jag!
känner igen det här.. fyfan va hemskt det är :(
hatar att må illa, är det värsta som finns.
fan åker imorgon... hoppas det blir roligt.
tänk om det inte bli det och jag bara vill hem?! fy :(
jag behöver cigg..
usch å fyyyyy
trodde fan jag inte skulle bli ån här denna gången.
har ändå rest rätt mkt, blir alltid sån här kvällen innan, mår jätte illa å hur nervös som helst, det suger... :( nu börjar det gå över lite känner jag, inte så ont i magen .. var väl tur det. funderar på att borsta tände rå sånt å sen sätta på en film eller nått å bara somna.. liksom sover man så känner man ju inget och då kan man itne va nervös. men e så himla pigg så tror itne det kommer gå. fan att ja sov så mycket inatt, så blir det ju aldrig annars när jag sover hos larsson ! :( hmm, nu mår jag itne så illa iallafall. bra bra. ska nog ändå sova om en stund, men säger god natt innan. hej så länge!

gurka är såååå gott!



seriöst vad e det med mig?:O
äter gurka hela tiden xD så jävla gott e det!!

tyck om er själva förhelvete!

har läst lite i andras bloggar, å på komentrer å sånt. så var det en som hade sån där bikt grejs så de va massa som skriv sina problem. att de känner att alla hatar dom och att de tycker de är fula å tjocka å har ätstörningar å all sån skit. jag blir så arg!!!!
för helvete....!
ska inte säga att jag jämt mår bra eller så.. har oxå vart jävligt missnöjd med mig själv, och har oxå fått för mig att jag är tjock ( det är jag inte och det vet jag. har dessutom blitt mkt större sen jag tyckte det) och för ett år sen och lite mer så kan man väl säga att jag var mobbad på ett sätt. klart jag hade ju mina vänner å så, var inte ensam på det sättet. men det var ganska många som fick mig att må skit verkligen.
men nu har jag iallafall förstått att man inte ska umgås med folk som får en att må skit, och man måste ha lite självförtroende! om inte du tycker o m dig själv så gör oftast inte andra det heller! och om du känner att det är nått stort fel på dig, så är det oftast något att göra åt det. typ om du har för små tuttar kan du ha push upp ;D haha nej men seriöst det finns alltid saker att göra åt saken! så  tycker  att alla bara ska sluta gnälla över att dom har ett dåligt liv å göra något åt saken istället! så det så..

fan va smart ja e.. ska bli filosof

bara ord

är det inte konstigt att bara några ord från en kanske helt okänd person kan få en att tänka så klart?  bara av att se på andra slog det mig plötsligt hur riktigt jävla dumt det var, och nu är det slut med det. om inte jag tänker på mig själv, vem gör det annars? ska bara göra det jag mår bra av från och med nu. sen klart att jag gör allt för vissa personer, men det ska bara vara dom som uppskattar det!

jävligt smart brud hondär ...

törstig :O

har nyss möblerat om mitt rum :D
blev rätt bra tror jag .. fattar itne varför jag gjorde det riktigt men fick bara lust åså gjorde jag det:D
lite hämskt å se allt dam som ligge runder grejerna å som nu sitter fast på mina fötter då men :/ jag e ju en riktig man som inte e rädd för lite smuts så de går nog bra :D;)
sov hos lasse inatt, vi somnade jätte tidigt för en gångs skull, eller jag gjorde iallafall :D typ elva :)
imorgon åker jag till frankrike! :O
måste börja packa xD fast blir nog mäst mjukis kläder å mat så.. :) ne nu ska ja gå å ta lite coca cola :D hörs kanske sen ;)

trött

nu sitter jag i skolan.. sov hos larsson inatt, vi var hos christian till runt tre och jag somnade där och när vi väl kom till larsson var jag hur trött som hälst så jag somnade direkt. vaknade och tog bussen hit fyfan va trött jag e! XD
slutar runt två idag, vi har ju tema vecka och jag ahr bild som är väldigt soft. et ända vi gör är att måla och sen får vi sluta tidigt varje dag :) skti bra!
tror jag åker hem direkt efter skolan, sover lite duschar å äter och sånt sen ska vi ju till skolan igen för de ska va redovisning på allt man gjort under veckan. eftersom vi är lediga imorgon så tror jag jag sover hos larsson idag igen . sen åker man ju till frankrike på lördag så fredag å lördag blir det till å packa grejer. ska åka buss ändå dit så komme rnog inte må så bra :/ blir lätt åksjuk. men men det fixar sig :)
nus ka jag kolla lite på min bildagbok och sen börjar vi nog igen. puss haj<33


:@

fan i jävla helvete!!! :'(
fan vad jag saknar dig.
fan fan faaaaaaan
det ska inte vara så här!!!!
jävla skit! :'(


jag klarar det inte. så trög som inte kan fatta de !!!
fan

?

älskar man någon så gör man det
svårare borde det inte vara..


gårdagen

vad på kalas hos min morbror mats som fylde år. trevligt var det fick mat som var jätte god:D  sen vid sju eller nått stack ja till robban,  riktigt trevligt var det där :D . drack cider för en gångs skull :D aquatini, fyra stycklen mycket goda, sen blev de vodka å öl oxå :D det var en lyckad kväll iallafall, jag och larsson gick hem till han vid runt två tror jag.
idag har jag sovit hela dagen typ, conny hisham å daniella kom upp till oss en stund sen stack dom då såg ja å larsson på skräckfilm, han typ somnade-.- fast ja väckte han när ja började skrika på vissa ställen xD åkte hem vid sju någon gång å nu har ja kollat lite på datorn, har ju inte haft tid med det på länge :) ska snart sova så jag säger god natt <3

hokeyn igår

fyfan sverige förlora:/
men vi älskar vårt land ändå! eller hur??? :D
såg på hokeyn hemma hoss robban, larssons bror. mycket trevligt :D synd bara att ja ahde så ont i huvet hela dagen -.- de förstörde ju lite.. :/ men fan :D lite huvudvärk dör man ju inte av :D
ska hoppa in i duschen nu, sen ska ja snart till min morbror som fyller år :) blir nog rätt trevligt, dom har alltid god mat :D sen efter de blir de robban ikväll igen :D

inte vart hemma på ett tag

inte skrivit nått på ett tag för har inte vart hemma så mkt, eller vart vid datorn. iallafall så börjar håret bli blondare nu, helt orange men har silver schampo och balsam , å färgade de blondare två gr på två dagar... så kör med silver grejset nu så får jag väl färga sen igen nästa vecka elle rnått om ja itne blir blondare på detta. för har fan bestämt mig nu JAG SKA BLI BLONDIN!!!!
igår sov jag hos catrine, det var soft ja hon å conny spelade kort i några timmar tror jag:D som gamla dar haha. sen somnade vi när vi såg på peter pan. idag sket jag i skolan, stannade hos catrine å såg på film å slöa, resten av peter pan och titanic. fast missade slutet för lasse kom å hämtade mig, så åkte vi hem till han så fick jag sitta å ladda upp alla bilder han tatt på två helger. tog ett jääävla tag. 119 bilder samanlagt men då la han ut några själv oxå. hisham kom och sen spelade vi xbox och jag va ju bäst så klart ;) nu ska ja kollla janinas blogg sen komentera alla lasses bilder sen sova GOD NATT pusssss på er alla <3

haha orange xD



orka rinte gråta mer på grund av alla missfärgningar haha
jag skrattar :D
bättre bilde rkomme rnär det torkar;)

färgar håret

idag har jag vart på torp med pappsen och syrran :D
haha vet ni vad den jäveln gjord einnan vi skulle åka xD haha vi stod och väntade på pappa så skulle ja sätta mig på en stol, och så tänkte hon väl oxå sätta sig där så då drar hon undan stolen för mig så jag ramlade på marken :O haha fick jätte ont -.- ajja i allafall så åkte vi och jag fick mig köpt ett linne ( grått med knappar :) ) och ett par ljusa jeans leggings och hårfärg, skulle egentligen ah solbriller med men kände at ja hellre spara lite på pengarna xD vi åt på briggen med, mycket trevligt:D när vi skulle åka hem, så skulle pappa tanka, hahahaha fan va kul vi hade xD han blir ju så förbannad så fort nått går fel haha  xD nu har maria nyss tatt i hårfärg på mig, så om en halvtimma eller nått ska jag skölja ur det sen kommer jag va blond hoppas jag på :D


lägger in en bild sen om hur de går, håll tummarna på att ja har nått hår kvar å att d e inte e lila :D

kan inte andas

fan hatar när ja får såhär, de trycker i bröstet typ gör skit ont kan knappt andas! :'(

trevlig natt

ont somfan i huvet !
fyhellvete :D haha sånt man får ta om man ska ha roligt;)

är hemma hos catrine nu med larsson janina hisham conny chrill johanna och rodd. ksk nån mer ja vet inte :D iallafall var vi här hela kvällen och natten, mycket trevligt tack alla för det :D nu ska ja se om vi kan dra på en ´film eller nått för e skit trött xD som vanligt får man ju inte sova när man e med lasse haha xD jaja puss haj så länge <3

EFTERLYST!




DENNA SKÖNHET HAR BLIVIT KIDNAPPAD :(

jag saknar han :(

min käre todd<3

igår vare valborg dårå. trevlig kväll fan :D gick från 29 till 7 öl ;) hehe. haha xD ne men de va kul, satt å softa hos catrine typ hela kvällen, med catrine johanna janina larsson mange jonte hisham kimo conny martin roddan och var det någon mer? tror inte det, iallafall hade vi det kul där, somnade en stund men blev väckt å blahablaha himlans tjöt :D iallafall så skulle vi dra till skeppan vid runt elva, men när vi kommer ut så ommer precis polisen så alla gick åt olika håll, jag gick till baksidan och där sitter martin å spyr -.- så fick ta han om han i typ en timma, springa upp å ner fra å tbx å hämta papper å skit xD efter ett jävla tag kom vi iallafall till stan (sket i skeppan föralla hade tydligen dratt därifrån då) sitter på mc å softar, mkt trevligt, drog hem till catrine igen somnade direkt  å blev väckt å buren in i catrines säng . väckt av lasse vid fyra-.-  sitta uppe å äta smörgås å skpela skitgubbe.. han e en skit gubbe:D som fuskar! aja somnade igen vid åtta å vaknade vid nio :D jupp, softa somfan.. vid fyra när vi skulle hem ja å catrine, så går vi ner å när vi komme rut genom dörren så märker jag att min moppe är borta! stackars todd någon har kidnappat han ... ska snart ringa å polisanmäla han..  haha  ja å catrine hade typ brottom hem för båda skulle grilla me sina familjer oxå. så vi ringde först hem då men då hade ju både mor å far tatt sig ett glas -.- samma för catrines mamma. catrine ringde sin farmor så tillslut kom vi ju hem dårå :) har nyss ätit grillat kött å klyftpotatis, mycket gott!  sitte rute i solen oxå :) varmt å göttt!!! haha pappa rökte en ciggarr, jag fick inte smaka :(  aja ska nog ta mig en prommenix med vovarna nu åsså blire en cigg på de;)   pusssshaj<3

RSS 2.0