Tappat blogglusten

Ingen blogg lust alls även fast jag har rätt mycket att säga..
Stora nyheter är väl att jag haft prao i två veckor och det vart trevligt. Tagit upp mitt äktenskap med frugan på riktigt nu oxå och bor numera där nästan på heltid. (idag är hon magsjuk så jag har vart hemma)
Jag tänker mycket



Saknar min bästa vän. Personen jag verkligen litade på och som jag levde dygnet runt med.
Men nu har det visat sig att det är ganska mycket lättare att skita i allt och låtsas som mitt
hjärta är av sten, än att stå kvar och vänta på att stormen ska lugna sig.
Jag tänker inte ta mer skit för saker jag inte förtjänar. så är det bara


GRATTIS JOHANNA



Tusen grattis på din födelsedag älskade Johanna! ♥
Jag älskar verkligen dig och du kommer nog alltid vara en av mina bästa vänner!

Dagen efter

Hejhej!
Igår var trevligt. Kände ingen på den festen vi var på, men satt och tjötade lite med några och det var trevligt. Inte världens röj men hade kul:) Vid ett skulle alla ut så då var det att dra.. Kvällen avslutades väl helt vid två kanske.
Idag mår jag bra, vaknade tidigt imorse så skulle gärna sova lite mer, men har sovmorgon imorgon så kan ta ut det inatt. Snart kommer pappsen och hämtar mig, ska hem och duscha och allt sånt, hoppas på någon god mat med. Ikväll blir det nog bara att ta de jävligt lugnt, är riktigt sugen på bara en filmkväll med massa chips godis och coca cola.. Får se om man kan lösa det. Jaja nu har jag inte så mycket mer intresant att säga så pusshaj


Ikväll ska vi ha kul!

Hejhej!
Idag så vaknade jag av att filles bror linus kommer upp och väcker mig av den anledningen att frukosten är klar! Dom hsötisarna passade upp på mig och gjorde frukost, skit gulligt! :D
Efter ett tag drog jag och fille ner till stan, fixade lite saker och så, sen kom pappa och hämtade mig. först ville han inte ha med mig i bilen och var nära att slänga av mig igen, KUL :S .... Jaja, vi åkte i alla fall till min farbror och var där ett tag, sen blev det snabbt hem och äta sen in till fille igen. Nu har vi färgat mitt hår och gör oss i ordning lite.
Ska ju på 18 års party! Blir säkert trevligt, även fast jag nog inte känner någon där.. haha :)



Ikväll ska vi ha kul!


linus <3

Sitter hos filel fis och softilerar.
idag älskar jag matilda fille och filles bror linus extra mycket ♥

Idag på praktiken var det väldigt soft, var med helene och bara tog det lugnt. As kul :D Sen har jag suttit här hemma hos fille ett bra tag och haft det trevligt. Blir antagligen att bara vara här hela kvällen.
Imorgon ska jag och Felicia på ett litet party till hennes kompis, tror det blir trevligt.
Allt är skit trevligt och jag älskar livet





Detta skulle lagt sin igår men av någon dum anledning gjorde det inte de så slänger upp de nu ist!

KÄRLEK

kärlek stavas:
f r u g a n
o c h
v i n i g u m i n

Vi är hemma hos mig idag. Min far kom hem idag så kändes bra att sova hemma och träffa han, självklart hängde fille med, vi sitter ju ihop nu som ni kanske förstått;)
Vi har lagat mat, vart ute med hundarna softat och jag har tatt en härlig dusch, och nu sitter vi me varsin data och käkar vinigummin och halvt glor på tv. AS NICE.

Imorgon blir det prao, sen en tripp till vbg med johanna och hälsa på en gammal vän. Trevligt somfan blir de tror ja.
Pussss haj for now



Bert fjeert

Hejhej! hemma hos Fille fis igen. Jag hon och Catrine har nyss sett på Bert. Han e coool.
Sover här inatt, eftersom ja börjar ett imorgon igen. Fille har en snopp i munnen nu, as nice!
 

saknar dig



Hittade en ca 2 år gamal bild på mig och Jeyn. Saknar dig sjukt mycket, hoppas vi ses snart igen♥


Praon gick skit bra idag, och efter att dne var klar åkte jag ner till stan och fikade med. Sen åkte jag hem och har faktiskt bara vart hemma sedan dess. Härligt det med ibland!
Nu är det Desperate housewives!

Softar på Filles golv

Hejhej! Klockan är nio och jag sitter på Felicias golv och tar de lugnt. Precis gjort mig iordning lite så väntar på bussen som går om ca 20 min. Då blir det att ta sig till prao platsen och vara där hela dagen. Sen i eftermiddag ska jag faktiskt åka hem, och sova hemma! Inte gjort det sen i torsdags..
Eftersom jag ändå inte gör så mycket nu kan jag berätta om gårdagen. 
Började med att natten tilll igår så gick vi till shell och köpte chips och cola vid 11 på natten. Sen när vi skulle hem igen så ramlade båda igenom snön och fille halkade och "bröt" foten. Skit kul va de! Sen när vi kom hem till Fille så satt vi och spelade kort till klockan tre. Onödigt när man ska upp nästa dag jag vet men båda var pigga. 
I alla fall, så nästa morgon var jag utan förvåning helt död och försov mig till tio. Och då skulle jag vara på praoplatsen klockan halv elva! Drog på mig brallorna på en minut och sen var det bara att springa. Från I17 till Sommarhemsskolan tog mig exakt en halvtimma, och då var jag nyvaken på det! tyckte de var rätt bra gjort av mig :) Iaf, så va vi där och hade de trevligt sen åkte jag ner till stan och satte mig och fikade med Fille och johanna (matilda kom även lite senare). När vi fikat klart gick vi till willys och köpte godis och cola sen gick vi till pingvin och tjötade lite med grabbarna sen körde dom hem oss och sen var vi bara hemma här hos fille och sen somnade vi rätt tidigt! :)



GRATTIS



GRATTIS LISAFISA PÅ DIN DAG HOPPAS DEN ÄR JÄTTE BRA ♥

Söndag

Vaknade nu, har sovit på Felicias golv inatt. Fast i morse var hon faktiskt snäll och bjöd upp mig till sängen xD Igår blev det att bara sitta här hemma hos henne å inte göra någonting. Hon somnade vid ca tolv, och var väldigt söt när hon sov haha xD. Nu kommer mamma om en halvtimma och hämtar mig, ska bli skönt att komma hem och få duscha, äta riktig mat och så. Men sen på kvällen blir det nog att åka in till nån polare å sova där, har ju prao i veckan och den börjar halv elva. Sover jag hemma så får jag ju ingen sovmorgon så..

Är sjukt irriterad på att alla blir arga på mig för fel orsaker, eller inte ens kan säga orsaken till att du aldrig mer vill se mig..


SEG

Sitter hemma hos Fille på hennes golv och har ont i rumpan.
Ikväll blir det segt verkar det som. Nu ska vi tydligen laga mat, puss

Trött på att intala mig saker. Men alla gör det ju så då måste jag med vara sån eller hur?


Sommar visioner

Just nu ser jag framför mig hur jag sitter hemma på uteterassen en varm sommarkväll med en kall öl i handen, gott sällskap och solbrillorna på.

Fan vad jag längtar ge mig sommar NUUUUUUU!



Är hemma hos Fille nu, vi har softat hela dagen. Vart med Hallberg & Hebbe, en snabbis på torp och sen bara softat här.
Nu är det bara jag och min älskling och ikväll blir det lugnt. Känner att jag är väldigt lugn nu för tiden, men det kanske är bra. :)

Människa igen!



Ser lite mer ut som folk nu och mår mycket bättre!! Underbart ;)

MINNEN

Tog min gamla dator och gick in och kollade igenom en massa bilder. Fyfan vad man saknar allt! Liksom visst, allt är bra nu men förr så var det en helt annan sak. En annan gemenskap. Man var med varandra hela dagarna och hade jämt roligt. Allt betydde alltid något. Alla dessa bilder har stor betydelse för mig, alla berättar om ett minne, något som hände den dagen.
Jag tar alltid kort, tar kort på vänner, mig själv, olika saker. Men det är inget jag intreseras av längre, jag sitter inte om kvällarna och tittar på bilderna och tänker längre. Det är något som saknas i mitt liv som jag hade förr. Jag har ingen aning om vad, kan inte komma på något. Älskar allt som det är nu och är helt nöjd. Men det är något, en känsla.

Jaja, vill bara säga tack till alla som vart med och skapat allt detta, extra tack till dem som är kvar och skapar nya! älskar er alla♥



Ser bak över axeln på allt som varit och ler. Nu ska jag blicka framåt med glimten i ögat


Hatar att vara sjuk!!!!

Snoret rinner, man bara hostar, känns som jag har en stor slämmhög i hjärnan. BLÄÄÄÄÄ
Hatar att vara sjuk!! Villa vara frisk och glad och ha en massa energi!!! Hoppas verkligen att jag mår bra tills imorgon så ja kan leva livet istället för att lega i soffan som en jävla tjockis å tröst äta!



Så här party vill ja va imorgon!


Sjuk!

Hej!
Idag när jag vaknade så kände jag mig hyffsat frisk. Så jag gjorde mig iordning och allt, sen åkte jag till skolan. Men när jag väl kom dig så slog det till direkt och jag mådde otroligt dåligt! Jätte hemskt var det och jag ville bara hem, ännu värre då att man bor så långt ut i skogen så de inte ens går några bussar!! Fick vänta till halv ett då den första bussen gick-.-
Nu är jag i alla fall hemma, har precis ätit nudlar och druckit lite cola och nu mår jag faktiskt lite bättre. Fortfarande väldigt snuvig men hostar typ inget längre i alla fall och mår inte illa!



Haha idomin över läppen :(


Lite om lovet

Fredagen var ja ju som sagt på tureborg och hade det jätte trevligt :D.
Lördagen åkte jag hem för det skulle vara kalas för pappsen men det blev inställt så jag åkte in till Fille igen. Var lite på tureborg igen där tror jag.
Söndagen så träffade jag conny som kom hem från Mallorca och var med han hela dagen/kvällen/natten och hade jätte kul!
Måndagen tror jag att jag var hemma.
Tisdagen var det att softa hemma hos Catrine, jätte trevligt!! :D
Onsdagen var jag med hemma hos Catrine, men då var det tjejkväll som gällde! Trevligt som satan att bara vara med brudarna för en gångs skull♥ Fast blev sen på kvällen att ja drog till tureborg igen och softade.
Torsdagen så åkte jag hem en stund vet jag men sen på kvällen kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde, antingen Fille eller tureborg.
Fredag vare i alla fall att ta de lugnt hela dagen hos Catrine, å sen på kvällen softa lite grann. De andra drog på party men ja hade fest i mina brallor haha. Nej men jag tog det lugnt fredag.
Lördag med faktiskt, var med en gamal vän. :)


Sammanfattning: BRA LOV!!



Tjejligan ♥



Har ingen blogglust

Har vart lite dåligt med uppdatering som ni kanske märkt. Har inte haft nån lust över huvud taget! Har även haft ett underbart roligt lov och då inte spenderat mycket tid framför datorn.
Säger inte att jag är tillbaka men nu när jag sitter här i sängen och är såhär dödligt sjuk så tänkte jag att det var läge till å berätta att jag lever!!   (Det är jag glad för att jag gör, mitt liv är bäst jusst nu!)



I´ll be back <3


RSS 2.0