Sängen ♥

Ska nu röra mig mot sängen och sova länge och väl. Har nämligen sovmorgon imorgon. Btw, eftersom detta är min blogg och ni läser antingen för ni bryr er eller för att ni inte har nått bättre för er så ska jag passa på att klaga om att jag ahr jätte ont i min hals :O. Har ju som ni säkert vet haft en muskelinflammation i nacken men nu har den nästan helt gått över och jag har inte ont där länge. Men nu så när jag vaknade hade jag jtäte ont i halsen! måste ha sträckt den eller nått, för gör ont att vrida på den :/  Har dessutom ont i ryggen och magen!! Ska nog få mens.. -.-
Haha nu babblar jag igen, dt jag skulle säga var GOD NATT ♥

Gurka & coca cola

Hittade inlägget igen haha så här kommer det med


Nu ska jag berätta lite om min dag. Började med att jag vaknade och låg kvar två timmar i sängen och såg på film. Sen förflyttade jag mig ner till vardagsrummet och satt i soffan och såg på skit pogram i flera timmar. Sen var det dags för middag och då släpade jag mig till köksbordet, åt och plockade undan sen tillbaka till soffan. Satt där lite till sen kände jag mig äcklig och tog en dusch. Efter det satte jag mig i soffan igen.
Mamma och Maria skulle se på I en annan del av köping. Och det tycker jag verkar vara ett hemskt program.. Så jag tog min dator och släpade mig upp för trappan till vårt andra vardagsrum. Här sitter pappa med datorn i hugg, öppna spisen tänd och nyheterna på tv. Känns mycket bättre och jag blev plötsligt lite piggare oxå! Kanske beror det på gurkan och colan som jag tog med mig hit, vafan om min kära syster äter upp alla chips får väl jag äta gurka då.. haha.
Nej men det jag ville komma fram till är att jag är jäkligt slö, och det är på kvällen jag lever. Det är då jag piggnar till :) Men vafan spelar det för roll, snart ska man gå och lägga sig, eller så sitter jag uppe hela natten med datorn.. Har trotts allt sovmorgon imorgon så jag kan ju sova länge, äsh.. Jaja nu ska jag hålla käften puss på alla :)


Gurka & coca cola

Åh nu blir jag sur... Skrev ett jätte långt inlägg verkligen å sen försvann allt -.-

Men sammanfattningesvis, idag har jag vart slö som satan hela dagen och bara legat i soffan. Nu är jag pigg och äter gurka och dricker coca cola.

Satt i soffan där nere men då skulle mamma och amria se på En annan del av köping . Jag tycker de verkar rätt hemskt de programmet ändå.. känns liksom fel. Så jag gick upp till pappa istället och satte mig vid denna tvn. Han kollar på sport nu men snart ska vi se på nån film :) Brasan är tänd och det är jätte mysigt!



Tog massa ego pics igår så ni kommer få lite bilder då och då :)

Jag är rädd

Jag är rädd för att vara ensam. Jag var sugen på att ta en filmkväll ikväll och bara softa med cola och godis. Men med vem? Helvete detta känns inte bra.. Måste ta ännu mer tid till mina vänner, så nu vet ni. Det är bara att höra av sig, närsomhelst :D



Ny header



Ny header, vad tycker ni ? :)
Ska ändra lite andra grejer snart med fast nu orkar jag inte

slöis det är jag det

Hellu :)
Har slöat hela morgonen, legat i mitt rum och sett på Sherlock holmes. Den var bra:)
Igår så var jag ju som sagt hos min morbror, det var jätte trevligt där. Men vid nio så kände jag att ja inte ville vara med mer så Daniel kom och hämtade mig så åkte vi hem till mig. Jag gjorde en snö ängel och sen såg vi på Men in Black 2. Det funkar bra för oss att vara vänner, och tur är det för skulle inte klara mig utan han :)♥
Jag ska ändra lite på designen och så nu tror jag.

gårdagen=misslyckad

Helt åt helvete var allting nästan. Önskar verkligen att jag stannade hemma i stället.. I alla fall kan berätta lite av vad som hände.
Började faktiskt rätt bra, åkte till Daniel och hämtade lite saker och så. Sedan gick jag och Catrine till Conny. Där var väl trevligt och så men vi kunde inte vara där särskilt länge. Efter vi vart där så drog vi hem till Nick. Sen blev jag totalt dissad och alltså på rätt dåligt humör. Kände nästan inga som va hos nick heller så vart inte taggad alls nu längre. Men iaf så blev det att jag drog med dem till en annan fest och där var det inte heller särskilt kul. Men det var trevligt att umgås lite med Nick och Hule iaf :). Bråkade och grät massor i telefon sedan och jag sprang hem till Daniel och somnade där efter ett tag.

Blä på det iaf.. Idag blir det till att bara vara hemma hela dagen fram tills ikväll då jag ska till min morbror på middag. Nu ska jag försöka sova lite, blev nämligen inte så mycket av det igår..

outfit och ansikte


Japp, såhär ser då jag ut ikväll :) Nu ska jag käka puss haj

Haha jag gillar min pappa

Han kommer in genom dörren med största leendet och säger "jag har köpt nötter för 350 kr"
Hahah, det tyckte jag var jävligt roligt iaf. Vet inte vad ni tycker men det är väl inte varenda människa som köpter bara nötter för de pengarna? xD

I alla fall, har legat framför tvn och slöat hela dagen. Daniel kom förbi en stund så gick ut och pratade lite med han :) Tror det kommer funka bra för oss att vara vänner, hoppas verkligen det i alla fall :). Har även pratat lite med Conny och ändrat mina planer, ska hem till han och dricka lite. För han åker nämligen till mallorca imorgon, så måste passa på att se han lite :). Tror det blir skoj iaf, hör av mig lite senare när jag fixat mig och så

Alltärintesomdetska

God morgon. Yess jag vaknade nyss :)
När mamma kom in och väckte mig imorse så kände jag verkligen inte för att gå upp, så jag sa att jag ligger kvar i sängen idag. Nu har jag fått sova ut lite, och känner att magen skriker efter mat så ska snart gå ner och ta mig lite frukost. Kommer nog ligga vid tvn hela dagen.. Och jag vette fan om ja inte gör så att ja stannar hemma ikväll med. Är ändå inte de minsta sugen på att supa nu, så skulle väl vara ifall någon hade filmkväll som jag skulle kunna tänka mig lämna huset. Men i den här staden är det ingen som har det, de är bara supa supa på helgerna, i alla fall i de kretsar jag umgås.


alltalltalltärsomdetska

Gick från skolan vid ett idag. Ringde pappa så kom han och hämtade mig. Efter det har jag bara suttit hemma i soffan och sett på tv, måste ta en dusch men har ingen ork till de:(
Vette fan om de blir nån skola för mig imorgon.. hm får tänka på de.

Hemma från näl

När ja fick sluta skolan vid ett så mötte jag upp johan och så tog vi en buss till näl vid två. Satt där hos Daniel till klockan åtta då hans mamma körde hem mig. Nu är jag förrvirrad och konstig så jag ska sova. Får se hur det blir med skola imorgon, tror inte jag skulle kunna koncentrera mig så bra.. aja god natt

sommarhemmet



Sitter på sommarhemmet å käkar glass nu :) det går bra med marknadsundersökningen fast jusst nu är alla på lektion så passade på att ta upp datan lite.

Senare idag ska jag nog åka till näl..

sova kan va skönt ibland

God morgon.
Jag somnade ca 8 igår, och vaknade nu vid 9. Så har sovit 13 timmar!:O Verkligen inte likt mig.. Men rätt skönt iaf:) Nu ska jag gå upp och göra mig iordning lite. Men känner mig jävligt slapp så de får bli mjukis för hela slanten (Y). Idag ska jag Catrine och Genta till sommarhemmet och göra en marknads undersökning. Så kommer vara där hela dagen. Sen blir det nog ku för mig tror ja, eller så åker jag bara hem..

Och angående de som hänt mellan mig och daniel, många säger ju "ni som var så söta tsm" och "ni som var så kära" eller "ni som var så perfekta för varandra". Jag håller med, jag och daniel hade det jävligt bra. Men nu har vi gjort slut och anledningarna till det är inte något som alla måste veta så snälla sluta tjata om ni märker att jag inte vill prata om det..

Förlåt!

Det här är verkligen helt åt helvete!
Jag tycker verkligen om dig, du har en så otroligt stor plats i mitt liv och i mitt hjärta. Och skulle inte du finnas där skulle allt vara så tomt. Jag har verkligen försökt att göra detta på det bästa sättet. Klart att du skulle bli sårad, men det var aldrig min mening och jag försökte göra det så lite som möjligt. Vill verkligen inte att något ska hända dig och vill verKligen inte att du ska försvinna ur mitt liv. Men vet inte vad jag ska göra. När inte känslorna längre finns där så är det bara falskt att fortsätta... Jag vill göra allt bäst för dig, men trodde att jag kunde tänka på mig själv med. Det är nog bäst om vi är ifrån varandra.. ÅHHH DETTA ÄR ÅT HELVETE
....

Så här ser jag ut idag


idag

Sitter i skolan nu, har matte.
Efter skolan ska jag hem till Daniel en sväng, och efter det ska jag och catrine till conny. Vid sju någonting så ska jag åka hem. yesss, inte så rolig fakta kanske men så är de




Är ledsen att det blev såhär. Men det är nog bäst för oss båda. Vi kommer alltid ha alla minnen och du kommer alltid ha en speciel plats i mitt hjärta. Är otroligt tacksam för all tid jag fått med dig, du är en sån underbar människa och jag hoppas verkligen att vi kan fortsätta som vänner.


I skolan

Hejhej! :)
Sitter i skolan nu och har datakunskap. Jag är duktig för en gångs skull och har redan gjort uppgiften vi fått;)

Får be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men har inte vart så sugen på att blogga nu det sista. Men ska lägga in lite bilder sen från helgen iaf :)
Igår så sov Daniel hos mig, vi såg på johan falk och bara hade det trevligt. Nu ska jag inte träffa han förän på fredag, får se hur det går..
Här kommer i alla fall bild på mig idag:




Jag har snott marias jeans jacka, hoppas hon inte blir för arg på mig hehe.. (a)


Inte så mycket om helgen

Hejhej! Har inte så mycket att säga om helgen. Fredagen hos Carro var väldigt trevlig iaf haha :)

Idag ska vi upp till Daniels mamma som fyller år :) sen efter det ska jag nog åka hem. Har inte så mycket att säga, men jag undrar vilka som läser min blogg? Skriv gärna en komentar och berätta, det är kul att veta:)



Fight for me, and we can make everything ok

Jag är så rolig!



Catrine: *skrattar*
Jag: "vad skrattar du åt?"
Catrine "Ne jag tänkte på en sak"
Jag: "hahaha, fan va kul :D"


No plans

Hejhej, sitter i skolan nu och har engelska. Inatt sov Daniel hos mig, mamma hämtade oss efter bion och sen åkte vi hem. Vi såg på en film som hette Crank, den var rätt bra men lite konstig haha.
Idag vet jag inte vad som händer, tror jag ska ta det rätt lugnt iaf :) Börjar känna mig som en helgs alkohlist haha. Jaja men vi hörs senare med planer för dagen!

Snabba Cash



Denna såg jag och Daniel på igår. Skit bra film och den fick mig verkligen att tänka. Människor är så jävla dumma i huvet, allt handlar verkligen bara om pengar! :S Ne men skit bra film, den borde alla se!

Haiti

Jag skickade ett sms till rädda barnen nyss och skänkte 50 kr. Hoppas det hjälper lite iaf, känns så jävla hemskt med de här i Haiti, att sånna menniskor som inte har det lätt alls drabbas av nått sånt här. Kan inte tänka mig vad jag skulle göra om detta hände oss i sverige..
Vill ni göra som jag så smsa "10katastrof" och skänk 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kronor till offren i Haiti. Numret ni ska skicka till är 72950 :)


I skolan

Vi har nyss haft lunch och nu ska vi ha handels med marcus. Hela klassen är här i klassrummet och väntar på Läraren haha. Så dukitga små pluggisar hehehe.. Nej nu är jag oseriös, här kommer bild på mig som är tagen för en minut sedan


Märkte att löshåret inte alls var i samma färg som resten av håret. När jag satte på de hemma i vårt mörka rum så såg det mycket bättre ut.. Så jag har satt upp de ti toffs och dratt fram luggen ist hehe..
Jaja, ikväll ska jag och Daniel på bio, Snabba Cash, tycker den verkar väldigt bra så de blir nog trevligt. Jaja nu kom marcus så jag får säga hej då

Jag idag



Har inte haft löshår i på länge nu, så detta känns väldigt bra!
har även jeans på mig idag och det är inte ofta jag har det xD

Vi hörs från skolan!

God morgon och konstiga drömmar

Har precis vaknat nu. Sov faktiskt rätt skönt, drömde massor om våra gamla kaniner. Typ att jag plockade massa maskrosblad och gräs till dom och gosade med dom.. Jag saknar dom :( Får massor med dåligt samvete nu att ja inte tog hand om dem bättre. Men de e ju ofta så med djur när man är liten, de e bara roliga en liten stund.. Iaf så drömde jag att det var hundvalpar i hela huset med, och alla sov.. Sen drömde jag att de låg massa negerbollar ute på gräsmattan som min syster glömt där. haha, jag åt upp dom såklart.

Jaja, nu börjar jag bli väldigt kissinödig så jag får ta och gå upp!


God natt

Är inte på sådär jätte bra humör. Hatar när småsaker bli till stora bråk, men ibland har vissa bara väldigt svårt att fatta när de ska lägga av! Och jag känner verkligen inte för att vara den som ger mig jusst nu så då får de väl bli såhär.
Är trött nu och ska upp tidigt och ha en jobbig dag, så jag säger god natt nu



Middag hos Matilda och KU

Hejhej! Nu har jag precis kommit hem. Har fått ett papper med några övningar jag ska göra för att nacken ska bli bättre så sitter och gör dom nu. Skit kul (Y)
Idag så vid lunch så kom Daniel och hämtade mig och Catrine så åkte vi upp till sommarhemmet. Ska praoa där vecka 10 och 11 :) Tror de kommer bli rätt kul! Iaf så efter det så åkte vi å käka och sen skulle vi till skolan men när vi kom dit så fick vi reda på att vi slutat. Så jag och Daniel åkte hem sen gick vi direkt bort till Matilda som lagade mat åt oss :). När vi hade ätit upp maten och så så åkte vi till KU. Sen när det var slut så åkte jag hem och här är jag :)



Skolan

Hejhej, sitter nu i skolan och har genomgång till ett prov vi ska ha om två veckor. I Projekt & Företagande. Ikväll ska jag nog till KU tror jag, ska bara kolla om någon mer hänger med.
Igår så kom Daniel hem till mig, vi var ute med hundarna och hjälpte mamma med maten. Sen åkte vi hem till han och städade somfan. Eller jag städade mest.. haha Daniel är lat jag gjorde allt för jag är så snäll och underbar och bäst! Iaf så blev det väldigt fint :). Sängen har kommit nu med, tog inte alls sådär flera månader nejnej.. Men kändes skönt att sova i en säng och inte på golvet iaf. Jaja, när allt var klar toch så så såg vi på Star Wars och åt chips. Jag ahr börjat gilla de flmerna, ska se allihopa har sett 1an och 2an än så länge :)
Jaja, nu känner jag at tjag itne har sådär jätt emycket intresant att säga så vi får höras senare, pusspuss♥

Vilo dag för mig

Idag när jag vaknade så kändes allt åt helvete rent ut sagt. Jag var på så himla dåligt humör och helt trött i kroppen och allting. Och när jag inte hittade min nya fundation så blev det droppen haha. Jag gick och la mig igen. Nu vaknar jag, klockan är halv ett. Otroligt skönt att få ha sovit ut. Och mamma ringde nyss med, hon sa att hon pratat med vårdcentralen och att de sagt att jag antagligen har en spricka i musklerna eller nått.. Men iaf så vet jag vad jag ska göra nu, jag ska smörja in med sån salva tre gr om dagen å käka ipren :)



yess yess, idag så ska jag och daniel stor städa, yeyy! haha aja vi hörs senare♥


Bilder från lördag







Kan inte sova

Vet inte varför jag inte bloggat idag. Men har inte vart vid datan på hela helgen nästan så hade mycket att kolla igenom.

Har luggit i min säng i ca tre timmar, och är inte det minsta trött nu.. Jag har ont i nacken, eller ja, de känns som ett tryck och att någon tynger ner mig på något sätt. Har en sak jag känner att jag ibland vill göra, men ändå inte, det kanske har med det att göra.
Känns inte som att jag är mig själv, vill vara mig själv och inte tänka på någon förutom mig. Men när jag ser hur många idioter till folk det finns i mina kretsar så vet jag att ja aldrig skulle såra den jag älskar på det sättet. Det skulle aldrig sluta bra för någon av oss...
Blääh jag vet int evad jag snackar om! alla kan bara gå och dö. Peace och ta ingen skit pussssss♥


Draft: Jan. 17, 2010

Hejhej!! Nu är jag och Daniel hemma hos han igen.
Vi har gjort allt som vart planerat för dagen förutom att städa då.
Ingen av oss var särskilt taggad så vi bestämde att ta det på tisdag istället haha.
Daniel har även klippt sig lite, blev jätte fint :) Nu ska vi snart sätta på en
film och bara mysa tills vi somnar. Ska bara kolla runt lite och se vad
resten av världen har för sig :) Puss på er♥





Detta inlägget skulle lagts upp igår men det hände något med datorn så ja
slänger upp det nu



planerna för dagen


Hejhej! Gårdagen var väldigt trevlig, men mer om den kommer senare. Då ska jag även lägga in lite bilder

Nu har jag och Daniel ätit fruksot och så, och vi ska snart åka och hämta peter i munkedal. Efter det så ska
vi hem till mig och äta middag. Sedan så blir de hem hit och städa, och senare i kväll blir det nog bio :)



Lite party men no alkohol


Nu ska jag snart iväg på lite party :)
Fast som jag sa förut så blir det lugnt för mig!
Är liksom trött på alkoholen efter igår.. :(
Men nu ska många av mina vänner till denna festen
så då klart att jag oxå ska det! Kan faktiskt ha kul utan
alkohol ;) Jaja, ska se till att ta massa bilder idag iaf
så uppdate med de kommer antingen senare
inatt eller imorgon :)


Nytt

Har som ni ksk ser ändrat lite i designen :)
Vad tycker ni? Sitter allt på rätt plats? :)


Man mår som man förtjänar


Man ska inte kämpa mot någon annan för att vinna sin kärlek,
utan man ska kämpa för sin kärlek



Hej hej!
Gårdagen var rolig, jag Daniel och Doughboy åkte till Lysekil och
festade med hans kusiner och deras vänner. Alla var jätte trevliga :)

För mig blev det lite för mycket av det goda och jag mådde inte
så bra fram mot natten, så idag ska jag bara ta det lugnt.
Får se vad som händer.. Är rätt pepp på en filmkväll om nån rolig e på? :)

Daniel sover och jag har bara suttit här i soffan och slöat i tre timmar nu.
Ser på X effect, riktigt irriterande program.. Har ni sett det nån gång? Vad tycker ni om det?

Jag återkommer senare när jag skaffat lite planer för dagen, puss


Hemma hos Larsson


Skrev ett inlägg förut när jag var i skolan, men det gick inte att ladda upp
av någon dum anledning. Iaf, sammanfattat så sa jag att Daniel sov hos mig igår
och han började halvsova vid sju i soffan. Och vid nio låg både jag och
han i min sköna säng och sussade. Behövde inte heller gå på första lektionen
idag så vi hade en liten sovmorgon. Skönt som satan att vara lite utvilad!
I skolan så pratade jag lite med min klassföreståndare Marcus angående
det jag var så sur över igår.. Men de löste vi tror ja. Han sa iaf att jag är bland de
duktigaste i klassen haha, det har jag aldrig vart förut :)

Nu sitter jag hemma hos Daniels föräldrar. Ikväll blir det att dricka lite öl och åka runt lite.
Ksk blir vbg men de e inte säkert:) får väl se, nått kul hittar vi iaf på! :D

Vi hörs säkert senare idag men ni får ha de bra så länge


Hemma med bejb


Hejhej!
Är på lite bättre humör nu, daniel är bäst ♥
Han hämtade mig efter skolan och så åkte vi
hem till mig. Jag ska sova här och det kanske han också gör.
Hoppas det, känns tomt i sängen annars.. :(

Vi hörs senare♥


Dåligt humör!


Är på riktigt dåligt humör jusst nu.
Av massor med anledningar men ingen som är tillräckligt bra..
Kanske mest för att det är så jävla irriterande att sitta i skolan flera timma
och inte göra ett piss!!! vafan ska det vara bra för? då kan man väl
få åka hem och sova? :S Gaaaahhhhh.....!
Säger bara detta, den som jävlas med mig nu kommer det bli synd om



Jag jusst nu.....


Skolan





Sitter i skolan nu, har nyss haft en liten matte diagnos.
Vi har fått ny matte lärare så han skulle bara se hur mycket
vi kunde. Inte så mycket efter som vår förra matte lärare var
lite sådär haha..


God natt..


Jag har många tankar i mitt huvud nu, och jag behöver
verkligen sova ut.. Ska sova nu men tyvärr så måste jag upp
tidigt imorgon. Ska sova som satan imorgon.. Måste snacka med
en viss person med, men det är tydligen inte så viktigt..





jag är nöjd med allt jag har





Hemma and I love my dogs


Hejhej :)
Efter skolan blev det fika med Fille, Lisa, Janina och Johanna.
Trevligt trevligt, jag Lisa och Fille spelade ett visst spel kallat
sms-roulette... Så ja hehe ni som fått konstiga sms kan ta det lugnt.
Jag har inte blitt helt pantad i skallen.. Däremot så blev jag på lite dåligt humör
av de jäkla spelet när jag skulle få skicka ett frieri till den sista människan på
jorden jag skulle göra de till haha..


I alla fall, efter att vi suttit där på kära rådhuscafeet i nån timma så
drog jag och Lisa till KU. Trevligt trevligt höhö. Efter det så åkte jag hem,
med buss!! Det har jag inte gjort på väldigt länge haha. Nu är jag här hemma hos
mina kära vovsingar :) Ska äta kyckling med brockoli och en macka. Låter det
konstigt? Neeej då hehe :D



Blogging hihi


Hejhej,
Ursäkta för dålig uppdatering men igår efter skolan
så drog jag direkt hem till Daniel och sen åkte vi direkt til torp.
Köpte lite trosor och ett linne och värmeskydd till håret. Vi åt
även på Briggen.
När vi kom hem så var båda väldigt trötta, så vi satte på en
film och sen så somnade vi. Hade ju kunnat blogga därimellan
men Daniels internet har lagt av och jag orkade inte plocka fram
de mobila. Men nu är jag tillbaka :D


Sitter i skolan och vi har nyss haft lunch. Jag har fixat
lite blogg design till carro. Inget komplicrat direkt eftersomjag inte är särskilt duktig
men la in en header och ändra färg typ :) Gå in och kika HÄR

Idag efter skolan så ska jag ksk fika med Johanna och janina. Och efter
de så ska jag nog ta mig till Ku. Känner att jag inte vart där på väldigt länge
och det är synd, så dit ska jag försöka ta mig lite oftare. Efter det så
ska jag hem, så vi hörs nog när jag är hemma om inte innan.
Nu kom marcus så kan inte säga så mycket mer, puss så länge♥


Luggen


Sitter i skolan nu med Erica och väntar på att alla ska komma.

Lite komentarer jag fått om min lugg:

Pappa - "Du se rut som en kines"
Mamma - "Du ser ut som en liten trollunge"
Doughboy - "Har du klippt den själv?" "Ja" "De syns den e sne"
Martin - Jag sa att jag klippt lugg han sa "jag såg de" jag frågade
"aha..? var det inte snyggt?" han sa "joooo"

Haha sen e de nog några mer som jag inte kommer på jusst nu.
Det är tur att jag har bra självförtroende å vågar gå runt i denna lugg
som de flesta verkar tycka sådär om haha.
Nej men jag gjorde de här mest på skoj, för jag hade tråkigt.
Har aldrig tyckt att det är särskilt snyggt med lugg, men alltid
kul med lite förändring och ny stil. :D



This is my look today



Sängen ♥


Hejhej, jag är hemma nu. Ligger i min egna kära säng.
Trevligt att få hälsa på den med ibland, fast saknar att ha Daniel brevid mig.
Iaf sen vi hördes sist så har jag, Daniel och Doughboy åkt pulka. Haha det var
rätt kul :) Man måste ju passa på, snön kommer ju inte ligga föralltid.
Och när den väl försvinner vill jag att jag gjort det bästa av tiden den vart här :)

Iaf, när vi åkt klart så körde älsklingen hem mig, de andra hade gott och lagt sit.
Bara pappa kvar så ja å han satt vi TVn ett tag å åt chips.
Pappa ska åka på jobb imorgon, känns lite jobbigt att jag knappt
hinner bry mig längre. Liksom har ingen koll alls på när han ska
komma hem eller åka eller hur länge han vart borta. Kanske bara är för
att jag inte är hemma så mycket längre, och då inte har så stor koll på vilka som
är här. Eller så har jag bara vant mig.. Hemskt att vänja sig vid att
ens pappa aldrig är hemma, liksom det är en självklarhet nu för tiden...




Nej nu måste jag sova, det är en dag imorgon med och den
börjar vid halv sju då jag ska upp :( God natt


Jävla tjöt


Hellu :)
Blev inget torp för mig idag:(
Åkte hem till Daniel ist, tog med mig Fille med. Så hon fick färga mitt hår.
Svart e de nu nästan xd Måste till gbg å fixa nytt löshår..  Ska köpa lite andra
saker med har ja tänkt, tex en tjock tröja troser och sånt. Nån hårprodukt
med :) Haha, jag har nyss upptäkt hur kul man kan ha de på msn. Så tråkigt
men ändå lite kul.. Jävlas gör ja jajjamen ;)

Matilda är här nu med föresten, de glömde ja säga. Hon tjötar på Fille att
hon ska följa me bort till Matilda men hon vill inte. Jäkla brudar till å tjöta,
tur att ja e kille asså... eller MAN. Höhöhöh


Den efterlängtade skolan


Först och främst vill jag be om ursäkt för mitt lilla utbrott igår.
Men alla blir på dligt humör ibland och jag fick verkligen nog..

Sitter i skolan nu och har Datorkunskap. Det går väl sådär.. Haha xD
Har jätte ont i min nacke :( Klen är den som inte orkar bära :/ .. Borde börja träna.
Det kände jag verkligen förut på idrotten! Vi körde bip test och grejer, de går ut på att man
springer fram och tillbaka. Jag hoppade av nästan först, fick ju ingen luft så :( Och sen så
skulle man hoppa över grejer, haha de va pinsam jag kom inte över xD..
Är verkligen inte i samma form som jag en gång var.

Efter skolan ska jag och Daniel åka till torp, men jag misstänker att han sover.
Så får åka hem och väcka han när jag slutat. Sen så var det nått annat jag
skulle göra med, men har glömt bort vad det var xD Antagligen inget viktigt då.



Lisa och jag :)
Nu ska vi ha svenska




Orkar snart inte mer


Inte så asså, jag älskar alla mina vänner och ställer självklart upp för dem så fort
de skulle behöva mig. MEN vem fan finns där när jag behöver någon? Nej ringer jag
för ja ksk e på dåligt humör å behöver nån att va me så kan ni inte eller ksk inte ens
svarar. OCH helst seriöst det finns fan inget mer irriterande än när någon inte svarar!
Så snälla, om ni inte kan svara säg åtminstånde se i ett sms sen eller nått. För jag hade
inte betett mig så mot er och då tycker jag inte att jag förtjänar det tillbaks.
Vad har hänt med den gyllene regeln?
Behandla andra så som du själv vill bli behandlad?!
Jag försöker tänka på den jämt, och de kan jag erkänna att ibland skiter jag i de, ibland
kan jag vara jobbig eller tyken. Men kan ju säga som så att det brukar inte vara utan
anledning. (och JA, jag har svårt att fatta när jag gör fel) Jag har bra självkänsla och
självförtroende, och de e fan tur för de e ingen annan som har det åt mig!
Nej men det jag försöker säga är, Ni vet att jag ställer upp för er när som
helst, kan ni inte visa lite uppskattning då? Bry er lite om mig med.
För annars kommer jag sluta.. Kommer inte orka bry mig mer.


Nu, säger jag god natt


Stökigt..


Hej! Har sett klar tpå filmen nu, bra e den. Måste ta och se alla de andra med.

Har kolalt runt i min dator, och det är jävligt stökigt i den. Om de inte vore för att
jag oftast kan komma ihåg vart jag lägger grejer så skulle jag inte hittat nått för allt
ligger verkligen huller om buller. Får fixa de snart. Jaja, nu ska jag förska sova,
klockan elva börjar jag och då har vi idrott.
Efter skolan ska jag och Daniel till torp. Jag måste byta ett linne som ja fått
i fel storlek och så ska ja köpa lite trosor med tänkte jag. Ksk nån snygg tröja med;)
Ne god natt på er ♥




Johan Falk


Om en stund ska vi hela familjen se på Johan Falk filmen GSI som går på 3an.
Mysigt mysigt :) Slapp dag har detta vart, men imorgon är det skola och de blir jobbigt!
Fast jag har ändå sov morgon till elva imorgon, så rätt lugnt är det ju.
Men nu under lvoet har jag verkligen totalt vänt på dygnet. Vart ute och så till fem sex
på morran. Så ja, jag kommer ju ha riktigt svårt att somna ikväll..

Men men, tror de e bättre att vi hörs senare för har inte riktigt
något att skriva om jusst nu, men vi ses snart♥


Även lite om igår


Hej hej :)
Förlåt för att jag inte uppdaterar föräns jusst nu, men det kändes inte
som jag hade nått bra att säga förut och jag tycker att har man inget
bra att säga så ska man heller inte säga nått!
Ne men fram tills nu har jag bara vart hemma hos Daniel, Fille sov
där coh vi har bara tatt de lugnt och sett på tv och så.
Nu, är jag hemma pappa hämtade mig. Vi ska snart äta mat och sen
ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Det är ju skola imorgon:(


Men i alla fall, igår så var jag med Fille, Tobbe, Doughboy och Daniel. Vi var först
bara hemma hos Daniel och försökte göra några bra planer. Vi kom inte fram til så mycket
så vi drog runt å körde lite. Åkte hem till Doughboy i Backamo (?) satt där och spelade
barngeni och hälsade på minigeten Tage. Efter att vi softilerat där ett tag så skulle vi
dra till en fest i någon kille som hette Eriks sommarstuga. När vi kom dit så hände de en
liten grej och man kan säga som så att festen tog slut. Så vi begedde oss in till ua igen.
Åkte runt lite och så sedan drog vi till Nick en sväng. Trevligt att träffa han och Hule,
träffar inte dom så mkt nu för tiden. Catrine var där med. Men a där hade vi de
jätte trevligt och bara tog de lugnt å lyssnade på musik. Sen efter ett tag var det dags att
dra sig hemmåt (runt sex) så de gjorde vi. Fille sov som sagt hos oss och vi somnade nästan på
direkten. Sammanlagt var de en bra kväll, för mig iaf (vet att inte alla andra hade de lika bra kanske)
och de var jätte trevligt. Togs massa kort hemma hos Nick men jag glömde självklart sladd
jäveln hemma hos Daniel så ni får dem imorgon.


Svårt att andas:(


Sitter fortfarande hos Daniel, Doughboy, Fille och Tobbe är här med.
Vi försöker fixa bil och så och bestäma vart vi ska sen.

Jag har svårt att andas, det gör ont i bröstet.. :(

Ikväll kör jag på ljusa jeans och vitt linne. Enkelt och snyggt;)
Har inte haft jeans på jättelänge, trivs inte riktigt i det men.. Ibland så :D






God morgon


hejhej bloggen nu har jag vaknat^^
nej har vart vaken ett tag faktiskt men inte gjort så mycket. Oksjö är här,
han och Daniel spelar X-box. Ikväll så ska vi till Doughboys mammas hus
och ha det trevligt :D kommer nog bli soft.
Jag måste gå till ica men jag orkar inte, fryser om tårna:(
Haha gud så synd de e om mig..
Föresten, någon som vet varför johanna blitt så kass
på att uppdatera??? Du suger:(

I alla fall, såg att jag glömt lägga upp bilder från torsdags så här kommer några utav dom






Nattinlägg!


TJA!
Kom precis hem, jag och Daniel. Vi sitter å kollar internetet lite gran (man måste ju hänga med i svängarna)
och snart ska vi såva. Ikväll har jag haft det riktigt trevligt, vi kan ta dagen från början.

Vi vaknade som ni antagligen förstår haha, gick upp och
städade lite. Jag hoppa in i duschen och då kom det massa folk.
Daniels föräldrar å nån mer tror jag, sen när jag var klar och
hoppade ut knackade en från Jehovs vittne på. Lite kul hahaha.
Efter ett tag kom Ricard hit, och Fille och Tobbe och Matilda.
Vi tjötade lite och så, sedan så skulle vi åka till biltema och köpa
startkablar. Jag Doughboy Daniel och Tobbe åkte runt lite å så,
åkte till Ljungskile och förbi och hämta en jätte trevlig tjej som hette
Linda. Kissade utanför hennes dörr två gånger, doppade rumpan i snön :(...
Sen åkte vi till brasta till en typ krog eller aa va man ska säga. De va väll
inget för oss där direkt så vi åkte in till uddevalla igen, sen åkte vi till
brålanda till en liten fest. Och jävlar va trevliga människor kan jag säga asså.
Liksom det är inte ofta när man kommer på fest som man verkligen känner sig
välkommen, men alla där var skit trevliga och ja vi hade riktigt kul.
Men efter ett tag avr det ändå dags för oss att åka hem. Somnade i bilen
och vaknade vid shell av att Roddan kom å knackade på rutan. Vaknade
till lite och gick in på shell för att kolla att alla var där och så. Sen fick ja ringa rodd
för kunde inte komma på om jag drömt att han kom eller om han vart där. Men de
hade han. Sen åkte vi och snacka lite med Fille fluga fruga. Sen åkte vi hem
och här är vi nu :)


jag het som fan i bilen


Doughboy och Linda i bilen :)


Jag Douhgboy och Linda i bilen


Tobbe och min bejb


Daniel och Doughboy


Några på festen


Söt och full tjej på festen


Haha japp, mer bilder blev de inte (kändes konstigt att ta massa kort på
folk jag inte kände) Och som ni ser har jag inte orkat lägga ner
någon tid på att vrida bilderna och så.
Jävlar, kollade på klockan nyss och den e fan halv sex...
Dags att sova, men imorgon kör jag igen! Vi hörs då
puss så länge♥


God morgon!


Hej allihopa! :)
Vaknade för ett litet tag sedan av ett telefonsamtal.
Inte roligt men tur med en andra chans ...:O
Blir så jävla förbannad när folk fan inte kan fatta hur man beter sig!

Iaf inatt sov janina och doughboy här, fast a de sovs inte så mycket. Vid åtta
så stack janina, då skulle hon till skolan :O Själv börjar man ju inte föräns på måndag;)
När hon stuckit så satte vi på en film och sen så somnade alla. Jag ska snart gå upp
och göra mig té och börja städa lite här (var lite fest igår)
Bilder kommer lite senare :P


mitt i natten och ja e go ja

 

Höhö har lyssnat på magnus uggla massa gånger
han e bäst!!!!!!

 

Fast bara kung i baren låten!!
Iaf, sitter här hemma hos Daniel med janina och doughboy, daniel sover han e slö :(
heheheh hej då ♥

 

 

 


Hos Daniel :)


Är hemma hos my boy nu.
Har satt i löshåret och det blev skit snyggt tycker jag :D




Vad tycker ni?
Ni har blitt dåliga på att komentera:(


JAG KLIPPTE LUGG












Blev rätt nöjd,
tycker jag ser lite sötare ut haha :D

Vad tycker ni??

Nu ska jag aldeles straks åka in till Daniel,
efter som han sover så kör mamma. Men vi hörs när jag
är där :)♥


God morgon!


God morgon!
Jag ska snart börja göra mig iordning och så, sminka mig och fixa håret.
Löshåret ligger hos Daniel så idag blir de kort ;)
Daniel skulle komma och hämta mig, men jag misstänker att han avrt vaken hela
natten och nyss somnat för han svarar inte.. KUL nej.. Så får vänta tills mamma kommer
hem och sen kan köra mig och Maria in till stan.
Ikväll så ska jag dricka lite, inte gjort de sen nyår och då blev ja inte ens full.
Så nu jävlar kör vi!! :D

Ett till inlägg kommer nog om en stund, puss så länge♥




Älskar min mamma




Vill göra om




Är inte alls nöjd med designen jusst nu.. men vet inte alls
hur jag vill ha det. Och orkar verkligen inte
sitta här i flera timmar och testa mig fram. Funderar
på att ringa Daniel och be han hämta mig, vill inte sitta
stilla längre, vill hitta på något!!!


Hittar inte mobil sladden!!


Kan inte hitta den jävla mobilsladden... Den brukar jämt sitta i datorn men nu
är det väl nån jävel som lagt den någon helt annan stans (verkligen inte jag)
Iaf, jag hade ju tänkt å lägga in lite bilder, bl.a från när vi elda igår och så..
Men men finns inte så mycket att föra, orkar inte springa runt och leta nu.


Här kan ni föresten få se bilden som jag skrev ut till Catrine :)



Jag och hon i skeppsviken för ca ett år sedan ♥


MVG !


Gick nyss in på adela för att kolla lite information om när skolan
börjar och så. Och upptäckte då att jag fått ett mail från Marcus
min klassföreståndare. Han sa att jag har fått MVG i kursen
Administration! Är skit stolt, för även om jag alltid
vart bra i skolan och så så är det inte ofta jag laggt så mkt
energi så jag fått mvg.




BlackBerry

 



Black Berry spa kuddar
fick jag av mamma i julklapp.
(Misstänker att hon tycker jag brukar se lite sleten ut för fick flera
olika skönhetsprodukter även fast jag inte lals är intreserad av sånt)
Testade dom förut, rätt skönt va de och det känns faktiskt upppiggande.
Såg väldigt rolig ut med gurkorna på ögonen haha ska lägga
upp ett kort på de sen :)

Iaf så är jag som ni ksk förstår hemma nu. Mamma kom
vid fyra och hämtade mig hos Daniel. Vi åkte och hämtade Maria och sen
köpte vi lite godis och sånt. Ikväll blir en hemmakväll med familjen.
Ska bli jäkla skönt tycker jag :)

Föresten, vart är alla komentarer??? Får inga längre:(


Pulkaåkning & brasa


Jag och Catrine satt här och spelade kort.
Daniel ringde och ville att vi skulle leka med han
Kimo och Martin. Så vi gick ut å åkte runt lite. Åkte
upp till Tobbe och Maria. Tog med oss snowracer tefat och
min skärtlapp och gick till Sandersdalsbackarna. Åkte lite och
sen så vi en svart sak. Jag gick skit långt i en meter hög snö
för att försäka se vad det var. Men den flög iväg.. Undrar fan av de
va asså, såg ut som en svävande hårig plastpåse... Iaf så tände vi
en brasa och satt och myste ett tag :) Länge sen man tände brasa!!
Efter de så åkte vi ut till torp och käka, sen åkte vi hemmåt igen.
Plockade upp Arlind på vägen och nu sitter han och Daniel och spelar
de X-box spelet jag gav han i julklapp. Kul att Daniel tycker om det :)
Helt ärligt kan jag säga att jag börjar uppskatta mer att ge presenter
än att få dom. Så himla kul när någon blir riktigt glad! :D
Catrine blev jätte glad föresten av min födelsedagspresent till
henne. Ett foto på oss, från typ ett år sedan. Som ja skrivit ut
och satt i ram.


Tror att jag ska borsta tänderna och sedan mysa ner mig i sängen :)


Jag känner så otroligt mycket hat...


Tog fel buss!


Nu har jag precis kommit hem igen (till daniel)
Åkte in till stan för att fixa klart min present till
Catrine, och köpa hårfärg. Så det gjorde jag, träffade
även Conny och Rodrigo lite, de va trevligt
ser itne dom så ofta längre.
Iaf så sen skulle jag ta bussen hem, och jag var säker
på att det var trean, men det var det tydligen inte.. Var faktiskt lite läskigt,
satt ensam på bussen och den åkte bort dit jag inte alls kände igen mig :(
Tur iaf så åkte den tillbaka till kampenhof så jag kunde ta rätt buss.
På den bussen så satt det en jätte söt liten bäbis framför mig
som bara log hela tiden. Ur gullig var den :D

Nu är jag som sagt hemma hos Daniel, bara han och Matte kvar och
båda ligger och sover, ska vänta fem minuter och sen ska jag
väcka dom. Muhahahha


Morgon!


God morgon :)
är som vanligt hemma hos daniel.
Crill, Jonte och Matte är här med.

Hyresvärden var nyss här och tog
lite mått och så, 41 kvadratmeter är
lägenheten :) dricker te nu, och jävlar va varm
man blir av de:O nu ska ja ut och röka tror ja
och sen sminka mig lite och så :) ksk blir torp
me catrine sen med.




Avatar♥


Filmen var lika underbar som väntat! Älskar den och
komemr säkert se den tusen gånger till.

Nu är Catrine Jonte Chrill och Matte här och de ska
väl fortsätta med sitt jävla lan :)

Catrine är 17 nu föresten!!


Älskar mitt liv


Har precis vart ute och gått med mina älsklingar :)



Jätte mysigt var det, underbart vackert och vitt överallt!
Började tänka lite och så och jag kom på att jag har nog ett av de
bästa liv man kan ha. Jag har allt jag behöver:
Underbar familj, undebara vänner, underbar pojkvän.
Jag är inte bortskämd så jag får allt jag pekar på,
men får det jag behöver. När jag skulle komma på
vad jag ville ha i julklapp kunde jag knappt tänka ut något. Känns
inte som att det är något som saknas.
Jag tycker om mig själv, vet att om jag lägger ner lite
tid så kan jag bli jävligt vacker. Är nöjd med min kropp och
tycker om min stil.

ÄDet jag försöker säga är att jag är så
jävla glad och tacksam över allt ♥


Bio ikväll





Ikväll ska jag Daniel Johanna och Robert se på Avatar.
Tror den är skit bra verkligen så de ska bli kul :D

Nu ska jag snart åka hem, för eftersom bion
redan var bokad så kan jag inte sova hemma
idag heller. Så åker hem nu en sväng för att
träffa min älskade familj en sväng.
Vi hörs säkert när jag är hemma ♥


Vinter/kärlek

 


Lite nytt




Ville ha det lite mer vintrigt :)
Vad tycks?


Godmorgon!


Hellu :)
Vaknade för en liten stund sedan.
Är fortfarande jävligt trött men kände att de
var tvunget att gå upp. Ska hem till familjen sen och sova där,
och då e de ju inte så rockigt att ligga vaken hela natten. Plus att
idag måste jag fixan en sista liten grej till Catrines lilla födelsedags
present. Hon fyller 17 imorgon!
Hmm, ja det var väl mina planer för dagen.
Killarna är fortfarande här och sitter och spelar, Catrine kommer
nog hit om en stund. Tror jag ska ta lite frukost.. :)




Rätt söt bild på mig från nyår haha :)


Lan


Killarna lanar och jag och Catrine har suttit och
spelat kort jätte länge. Hon gick hem för en stund
sedan men ksk kommer tbx sen. Chrill hjälper mig att
fixa Sims 3 till min dator :D






Bilder från resan

När vi var i stugan och drack lite

När vi gick ut och smällde raketer

Jag och Daniel i skidbacken


Bad uddpate


Är hemma hos min älskling. Catrine, Chrill, Matte och Peter är här med.
Killarna ska lana. Och jag och Catrine bara softar haha xD

Håller på att lägga in bilder nu så dom kommer upp snart, puss♥


Hemma


HEJHEJ!
Vid tolv så kom pappa och hämtade mig
hos Daniel, sen har jag bara vart hemma
hela dagen. Nu ska jag snart äta mat och så sen
ska jag lägga in bilder från resan (laddar kameran nu)
och sen ikväll ska jag åka in till stan igen. Träffa min bästa
vän och så. Får se vad vi gör, Daniel ska lana så han
kommer ju vara tråkig xD

Nu är det Ugly betty på tvn så vi hörs om en stund


Resan


Hade självklart jätte trevligt i fjällen.
Var lite besviken på Nyår bara, liksom ingen hade planerat något.
Vi satt och drack lite i stugan och sen tio i tolv kom vi på att "fan de nytt år nu"
Så vi gick ut och sköt raketer. Sedan så gick två i sällskapet iväg, vi tänkte inte
så mkt på de förens den ena kom till baka och frågade om vi skulle med på en fest.
"Varför inte" tänkte vi och gick med, men väl där så visade sig att dom var jätte
tråkiga och tykna och vi fick inte komma in. Alla blev lite sura och så, vi gick hem
somnade.

Däremot så var den första dagen och den efter (fredagen, igår) jävligt lyckad.
Jag och Daniel gick upp rätt tidigt (ingen av oss hade druckit
särskilt mycket alls så vi var inte heller bakfulla)
Iaf så hyrde vi skidor och snowblades och åkte hela dagen.
Riktigt trevligt och mysigt var det. Och sen på kvällen såg
vi alla på först Kalle och chokladfabriken och sen Star Wars.
Har aldrig sett någon av dom så de var trevligt.
Igår var lätt bästa dagen♥

Bilder på det kommer imorgon för min kamera är död och
laddaren är hemma.

Iaf, det var en lyckad resa, men nu vill jag inte lämna min kära stad på väldigt länge!




Hamnen i höstas♥


Hemma igen


Nu är jag hemma hos Daniel.
Har saknat mitt kära uddevalla <3
Fler inlägg kommer senare, ska kolla
runt lite först



8 månader idag btw


lite arg men vad gör man


Vi har skjutit raketer mm,
Gick till en fest men där var vi
tydligen inte välkommna längre.. Blir jävligt
förbannad på fittor som tror de är bättre än andra
(HATAR snobbar) Så vi gick tbx till stugan och ska väl dricka
tills vi somnar..

Imorgon ska jag och Daniel åka skidor på dagen, och sen
blir det att åka hem. Har saknat min kära stad, Varje gång
jag är ifrån den så tänker jag att jag ska aldrig lämna den.
Och det ända jag säger detta år är att jag ska då fan
INGENSTANS.




Ser ni hur glada vi är??

RSS 2.0