Åska!

Har precis vaknat och ligger nu i mitt rum och lyssnar på musik. Utanför fönstret spöregnar det ch regnar som satan!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har ju planerat att va med johanna så får kolla med henne. Men fan ja tänker inte ta moppen i detta vädret... Livsfarligt ju!
Jaja nu ska ja sätta på en film tror ja.

I skolan

Hejhej! Nu sitter jag i skolan, har precis haft lunch och sitter nu med resten av klassen och väntar på marcus så vi kan börja igen. Vi har redovisningar om sälj, ganska kul. Jag redovisade och det gick rätt bra tror jag! :)
Skönt att skolan snart är slut, nu har jag nästan inget kvar så det blir slappt fram till sommarlovet! Fyfan va härligt det ska bli...!
I alla fall, igår sov jag och Lisa och Catrine. Vi lagade middag, kyckling och pommes. Skit gott och mysigt:) När vi käkat gick vi ute en sväng och var lite först med Hebbe och Hallberg sen med Johan och Grovis. Kollade när dom åkte inlines eller vad de heter. Kul att se när dom ramlar (6). Efter ett tag gick vi hem till Catrine igen och tog en kopp te. Sen blev jag rastlös så jag gick ut till Johan och Grovis igen och satt å tjöta med dom i nån timma.

Imorgon har jag ledigt, för det är en kompetensdag i skolan som är till för dom som ligger efter i nått. Men jag är ju så grym i solan så jag behöver inte komma dit ;) Så får se vad jag gör ikväll, kanske ska festa lite med Grovis men de får vi se hur de blir. Imorgon ska jag i alla fall träffa Johanna! Älskar henne och saknar henne, synd att vi inte ses så ofta det suger. Men det är skönt ändå med vänner som man vet alltid finns där om man behöver dom och som man kanske inte behövr se varje dag men ändå vet att när man väl är med varandra så är det underbart! :D

Efter skolan idag tror jag att jag ska åka hem. Är jävligt sugen nu på att rensa ur min garderob, får se m det känns lika lockande sen. Men vore jävligt gött att få bort all skit, och även kanske hitta lite grejer som jag inte vet vart dom tagit vägen. Fyller ju år snart, och har ingen aning om vad jag ska önska mig, men rensar jag ur garderoben så kanske jag kan få en shoppingtur till gbg eller nått :)

Jaja, så är läget i alla fall. Och om det är nån som läste inlägget under och undrar vad fan det är med mig så bry er inte om det. Var sur ledsen och trött men tycker ändå jag har en poäng så jag låter det stå kvar.

Kärlek, en sån jävla konstig sak

Har tröttnat på kärlek. Har tappat allt hopp om den. När jag ser "gulliga par" så tänker jag på vem av dom som tröttnat, vem som inte mår bra i förhållandet, och vem som kommer göra slut. Vem som kommer må skit efteråt och inte kunna glömma den andra. För det är väl så kärlek är? Det håller inte. Allt tar slut. Och det är alltid någon som blir sårad.
Fast i vissa fall tar det inte slut, inte kärleken alltså. Allt tar slut för att det inte funkar längre. Men båda kanske älskar varandra? De har bara svårt att visa hur dem gör det. Eller så blir de sårad och vill bara inte mer. Även fast de vet att det är jusst den personen dem älskar mer än allt i världen så kan man vara så jävla envis och dum och tro att man kan övervinna kärleken genom att låttsas att den inte finns. Det tror jag inte heller på. Det mår man bara dåligt av. Jag tror inte på att man kan förneka vad man känner. Man kan kolla på saken från tusen håll och inse själv att det inte är bra, att det inte är något att ha. Men man kan inte styra över känslorna och hjärnan och hjärtat lyssnar då fan inte på varandra. Så vad gör man då? Jo man pratar med varandra, reder ut saker och ting. Förklarar vad man känner och varför man känner så och berättar vad man vill och varför man vill det. Sen kommer man fram till ett gemensamt beslut och gör det bästa av situationen. Eller hur? Borde man inte göra så? JO DET BORDE MAN FAN! Men alla är ju tyvärr inte smarta som jag och förstår detta. Allt går inte att prata med. Och om man inte kan öppna sig för andra, om man är blyg rädd eller bara envis och dum så är det ens jävla öde att leva ensam tror jag. Det suger!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bläää, e så jävla sur och ledsen jusst nu och jag hatar att man inte kan kontrollera sina känslor, och jag hatar att han inte lyssnar på mig och förstår. Men vad fan gör man? Vad fan ska jag göra? ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHH

är fan dum i huvet som skriver sånt här, men har nog inte mycket stolthet kvar det har du märkt antar jag. tycker ändå det är en skitsak som man inte behöver

Två bilder från Taize för ett år sen





Väldigt mycket som har förändrats på ett år. Men ändå känns det som att jag är på ungefär samma plats. Börjar nog bli lite långtråkigt, börjar tröttna

Älskar mamma



älskar den här bilden på min kära mamma, hon ser så glad ut :) tagen för nästan ett år sen.

En solig dag

Har inte riktigt funkat att lägga in bilder från kameran på min mac. men nu sitter jag på den andra datorn och då funkar det fint fint. Så här kommer några bilder från en dag då jag catrine johan och jesper satt ute och softilerade lite så coola som vi va:)







Ny design



Kände att om jag ska orka blogga lite mer så behöver jag iaf en ny design. och den jag höll på med innan blev ju aldrig klar, så jag har det så här. enkelt å ganska snygt:)


finns inga ord


Varför är det så svårt att prata med dig och förklara allt och varför är allt så svårt och hur kommer det sig att jag plötsligt inte förstår någonting eller har en endaste aning om hur fan man gör??

sega jävlar



Är hemma hos catrine, igår var det slött vi hade filmkväll. Blev kallad för gammal tant av partyprinsessan matilda och då gick jag sönder lite, så snart öppnar jag en öl och hoppas på att kvällen ska bli ganska lyckad


Grattis och lycka till janina och wessman som förlovat sig :)

Frukost

Hejhej!
Nu sitter jag här och äter frukost. Har haft sovmorgon idag, as nice! Därimot ska jag först ha en redovisning om sälj ning nu på morgonen och sen på efter middagen är det nationella i matte. älska skolan ibland..
Ikväll blir det att ta de ganska lugnt tror jag, kanske några öl men de vet jag inte, de märker vi!



Har mitt nya coola snygga linen med :)



Nej nu måste jag dra mig till skolan, pusspuss

Vad har hänt?

Nu ska jag berätta för er hur duktig jag har varit idag!

Började dagen med idrott, var en av fem i klassen som var med och kämpade!
Åkte hem direkt efter skolan, damsög hela undervåningen.
Gick ut med hundarna.
Lagade middag till mig och pappa.
Och nu håller jag på att plugga!

Vet faktiskt inte vad som hänt haha, men jaja, är sjukt stolt över mig själv och det känns bra!


Bra söndag

Denna söndagen har jag gjort mer än vad jag gjort på kanske ett års söndagar. Liksom söndag e en seg dag för mig, där man är helt död och inte gör någonting. Visserligen var jag helt död när jag vaknade. Kan ju säga att natten var något av det värsta jag vart med om, tänker inte gå in på detaljer här men den var inte kul i alla fall... Men men, när jag vaknade var det alvedon och frukost sen åka upp till felicias nya hus för att hjälpa till lite där. Skit fint är det nu! Pappa kom med HDn och hämtade mig lite senare och då åkte vi till en resturang och käkade. Trevligt att vara bara med pappa, vi brukar ju aldrig liksom umgås annars. Men nu är ju mamma och maria bort så då har vi två tid :D Ialla fall, när vi käkat klart drog vi vidare till farmor och farfar. Där blev vi bjudna på fika :) Sen åkte vi hem och jag tog mig en dusch.

Kvällen igår var föresten rolig! var med en gammal vän jag inte sett på skit länge! kul var det, synd bara att de blev lite jobbigt sen men men... Nu tror jag snart att jag ska gå och lägga mig. Har ätit för mycket chips och pappa ser på hockey så det är nog lika bra.




Måste även säga grattis till min bästa vovvsing som fyller år idag. sex eller sju år är han nu! är inte säker.. I vilket fall så är du min älskling och jag är jätte stolt över dig!!! Kommer ihåg dagen då jag fick dig, tror aldrig att jag blivit så glad! Hade önskat mig en hund sen jag lärde mig att prata, det var min önskan som gick i uppfyllelse när du kom. Och allt vi gått igenom, du är så fin min lilla älskling, verkligen människans bästa vän <3

blä

Hej! Igår var trevligt, förutom att jag helt plötsligt blev nere och ville hem. Slutade med att jag låg i min säng och sov vid elva tiden tror jag.. Haha inte likt mig! Idag/ikväll vet jag faktiskt itne vad jag ska göra. Har bara legat i sängen än så länge och ska nog fortsätta med det ett tag. Det är j ubara pappa och jag hemma nu i en vecka, då Maria och mamma har åkt till cypern. Skönt att slippa dom :D nej då skojade bara...


Jag har försökt. Med allt. Jag börjar få slut på idéer nu. Ska det verkligen vara så svårt..?

Ute i solen

Idag har jag suttit och solat i Hasselbacken med Catrine, Johan och Jesper. Trevligt:)







Solnedgången

På lördagen var både jag och Catrine lite trötta och sletna från fredagen. Så de blev till att vi åkte och satte oss på skeppsviken för att se på solnedgången.:)




Fyfan vad fint det är.....


jag var stilig på valborg


Med kavaj och grejer. Mycket lyckad kväll och natt :)

RSS 2.0