Midsommar!

Idag är det midsommar! En av mina favorit högdtider faktiskt. Jag ska snart åka till Grebbestad hem till sara, där ska jag och några mer fira midsommar, tror de kommer bli grymt kul!

Eftersom jag inte bloggar så mycket nu för tiden så kan jag ju berätta lite om vad jag gjort hitills under lovet.
Jag har badat, solat, grillat och festat! Precis som det ska vara alltså;) Och nu har jag en värre tid framför mig, idag ska jag som sagt festa lite i grebbestad, sen efter det så är det lysekils crusing och klart man ska med på de. Sen är det ju söndag och då ska jag faktiskt bara vila ut mig lite för sen ska jag på PEACE AND LOVE i sex dagar! Kul som fasen kommer de bli!;)

Men men nu får jag faktiskt röra mig, men glad midsommar på er alla!


Sjukt stolt över mig själv!

Har precis haft skolavslutning. Sjukt underbart med SOMMARLOV nu!!! Och helt underbart härligt också att jag fick hela SEX MVGn i mitt betyg! Är så jäkla stolt över mig själv, tänk för ett år sen så var jag glad över mina fem VGn och resten G. Detta året gick jag ur ettan med sex MVG, tre VG, och ett IG (som jag inte alls förtjänat). I alla fall, är jäkligt stolt över detta året, jag har samtidigt som jag haft väldigt roligt och levt och festat väldigt mycket klarat av skolan helt galant! Det är inte många som klarar det;). Nej är sjukt glad, och nu är det sommarlov och då ska jag verkligen bara NJUTA!Till råga på allt så var jag ap snygg i min underbara klänning!!!!

Inte bloggat på länge

Har varken tid eller lust, men det har iaf inte hänt så mycket på de sista. Det var studentvecka förra veckan och då var jag med studenterna rätt mycket och söp med dom. Det var skeppan, landbadet och smögen i omgångar :) efter det har jag mest tagit det lugnt. I lördags så hade vi grillkväll hemma hos mig några stycken, för att fira min födelsedag lite. Fick en jätte jätte fin tavla med mina tjejer och en super fin tavla där dom skrivit lite till mig. Blev jätte glad över det verkligen, var det finaste jag kunnat få :)

Lite bilder från den kvällenNu skall jag åka på släktkalas hos min kusin moa som fyller år, och sen ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Det är onsdag idag och imorgon börjar vi kvart i tio (sista vanliga dagen i skolan). På fredag är det skolavslutning!!!!! :D

Nu har jag fyllt år

Idag fyllde jag sjutton år.

Hade trevligt i skolan sen var det släktkalas, efter kalaset drog jag till skeppsviken och hade det trevligt och nu sitter jag hemma hos grovis och ska snart sova.

är jäkligt trött på att allt ska kretsa runt dig, kom ihåg en gång för lite mer än ett år sedan när jag sa till en person att jag tyckte om han för han fick mig att må bra. detta funkar inte och jag vet det så väl men ändå är det bara dig jag vill ha.... bläääää blir galen!

RSS 2.0