Jävligt trevlig fredag!

Hejhej!!
Igår hade jag skit kul :) Kvällen började lite smått hos felicia och senare gick vi bort till tureborg. Hade riktigt trevligt med roliga människor! As lyckad kväll helt enkelt!

Idag så vaknade jag upp vid runt elva tror jag. vi satt och tjöta och så, sen kom pappa och hämtade mig vid runt två. Åkte hem för vi skulle ha släktkalas för han eftersom han fylde år igår. Men på grund av detta jävla snöoväder så kunde nästan ingen komma så det fick ställas in.
Sen var det ingen som ville köra in mig till stan igen så har suttit som en idiot med hjärnan på högvarv för att komma på en lösning xD
Som tur var så löste det sig och snart kommer en och hämtar mig. Då ska jag hem till fille och sen vet jag väl inte riktigt vad vi ska göra. Blir nog bara mys ^^

Jaja, puss på alla glada ♥

lite tankar

För ca 2 veckor sedan vägde jag 62, nu när jag vägde mig så var det 59 kg den visade. Inte bra.. :O

Man kan inte lita på någon i den här staden...

Det finns en person som har rätt att vara förbannad på mig nu, resten kan dra åt helvete för jag är trött på folk som surar utan anledning. som sagt, EN person.

Jag har ingen hobby, inget intresse heller..

För två veckor sen så var jag stenförälskad i livet och nu är jag sur på precis allt..

Vill supa mig jätte full och bara ha skoj och dansa hela natten..

Pappa fyller imorgon, grattis <3

jag ångrar ingenting av de senaste 9 månaderna

Jag är trött, ska sova nu.. God natt


planer

Hejhej!

Sitter i skolan i kiosken nu. Skit kul! vart på Willys och handlat, duktig som jag är.. Haha.

En rolig sak jag kan berätta är iaf att jag fått ett till MVG till betyget! I Projekt & Företagande, stolt som fan e jag!

Hmm, imorgon fyller min pappa år. Vet inte riktigt hur vi ska fira han, släkten ska iaf komma på lördag. Men imorgon blir det nog att jag åker hem och så direkt efter skolan.
Sen på kvällen ska jag i alla fall vara med fille!

jaja nu har jag inte mycket mer att säga, så hejdå!

Kiosken

hejhej! sitter i skolans kiosk och softilerar.




FÖRLÅT

Dra åt helvete är så jäkla förbannad jusst nu

Jag vet att jag är dum i huvet och har gjort fel. Men jag får väl förfan oxå tänka på mig själv och vad jag vill ibland? NEPPPP tydligen inte. Det är inte alls så att detta är mitt fucking liv och jag ska leva det på mitt sätt? Nej nej!!!

VISSA MÄNNISKOR SOM BETYDER ALLT FÖR EN OCH SOM MAN HADE KUNNAT OFFRA VÄRLDEN FÖR PISSAR PÅ EN FÖR EN LITEN SAK SOM ATT MAN VILL GÖRA RÄTT FÖR ANDRA MED OCH DÅ ORKAR JAG FAN INTE DETTA MER SÅ JÄVLA ONÖDIGT DRA ÅT HELVETE


skolans kiosk


Såhär ser jag ut förövrigt idag.
Sitter i skolans kiosk nu, helt själv vart fan e alla:O.. gjorde ett inlägg igår som inte kom upp och är lite sur nu bara för det:(
Idag vette fan vad som händer, blir väl fika som vanligt^^

lektion!!

alla har prov å e tysta å skit å jag har jätte mkt energi och vill göra nått!!! Sitter här å pratar med mig själv typ å tar kort haha. jaja här komemr lite bilder :D




sovmorgon <3

Haft lååång sovmorgon idag, plus att igår låg jag mest och sov hela dagen. Så nu är jag riktigt utvilad!
Ska aldeles strax åka in till skolan, två lektioner sen slutar vi. Ska nog dra me mej catrine på en fika.. Aja vi hörs senare pusspuss


alla hjärtans dag

Var bestämt att ja catrine och fille skulle ha en tjejkväll.
Blev inte så och jag satt hemma hela dagen, lämnade knappt sängen. Jävla skit dag har vart på så dåligt humör. Inte för att det är alla hjärtans dag utan för jag bara är trött på alla idag..

jaja skit samma, ibland har man bra och ibland har man dåliga dagar.

Fika

Sitter på rådhuscafet med Johanna Kim Catrine och Happe! :) Trevligt trevligt..
Har ingen aning om vad jag gör ikväll, kanske ska va i garaget med Chrill för det har jag tydligen lovat hah xd Men får se. Ska inte dricka iaf! :)



Vänersborg

Idag har jag vart i vbg hela dagen.
Badat i vatten palatset och haft jätte trevligt och kul! Skönt att hitta på nått å göra nått anorlunda nån gång ibland!!

Jaja, trevlig dag. Allt förutom slutet, när vi skulle åk hem och dom jävla västtrafik är helt å pipsvängen. Helt seriöst nått dummare har jag aldrig vart med om. Först kör tåg fan förbio oss, sen säger en vi frågar att den visst stannat men de har den inte. Sen säger hon att biljetterna som är köpta för resan inte är nått av värde längre efter som vi missat tåget. Sen missar vi bussen. Och ja, allt var verkligen åt helvete.
Tur att det finns snälla människor som ställer upp och hämtar när allt skiter sig xD

jaja tack alla för rolig dag ♥

Självförtroende!

Något som alla borde ha!
Jag har nyss kommit på att mitt är jäkligt bra. Jag vet att jag är en underbar person och jag vet att även jag har brister. Iblan väljer jag att visa mina brister tydligare än mina goda sidor men så får det vara nån gång ibland. Jag vet att jag är bra, och det räcker!!



Så nu önskar jag er alla, ett riktigt gott självförtroende! Tänk på att det är det ända du behöver för att komma någon vart! Det ända som spelar någon roll är vad du tycker om dig själv och vad du vill .Det du vill det kan du!

Puss

lugg or no lugg?

Hejhej! Ursäkta för dålig uppdaering men har inte så mycket lust jusst nu.. Men ska försöka hålla igång lite iallfall!

Idag har jag vart i skolan och så, haft handels hela dagen. jobbat med att göra affischer och så, skit kul! Fick även reda på att jag fick MVG på provet i Projekt & Företagande! Så idag har jag vart extra glad och stolt över mig själv :)

Imorgon ska jag till vattenpalatset! Blir säkert skit kul:D



Föresten, har typ slutat använda luggen, men vill veta. VAD TYCKER NI?? Med eller utan lugg??

Jaja nu har ja inte så mkt mer att säga, ska hoppa in i duschen och sen sova. Får se när de blir uppdate igen, puss så länge♥

Helgen

hejhej! Kom nyss hem. Ska berätta lite om helgen nu, vi börjar med fredagen :)

När jag gick hemmifrån på morgonen så hade solen precis börjat gå upp, vackert!!
Var i skolan hela dagen, åkte till torp med Roddan efter jag slutat. Sen drog jag hem till Fille och vi käkade och gjorde oss iordning lite.

Efter det så blev det bowling med Arlind,Kassi, Granit och Martin. Skit kul!


Var med några mer med men fler bilder och så finns ju på bdb. Tack alla för den fredagen iaf:)

Lördagen så kom pappa och hämtade mig vid tre hemma hos Fille. Blev att duscha och göra sig iordning, min kusin Gustaf hade kalas för han fyller nämnligen 18! Herregud, alla blir så gamla:O Om ett år blir jag arton.. Jaja, åkte dit och hade jätte trevligt sen blev det in till stan en sväng och så. Hehe de va trevligt det med, tack alla som var med ^^



sjukt kul fredag!

Hejhej! Jag har precis kommit hem, och ätit middag och så. Jag ska snart hoppa in i duschen och sen så ska jag lägga in massa bilder på datorn från gårdagen! Var med Fille och vi bowlade med några andra och hade skit kul :) Verkligen lyckad fredag.
Men nu blir de duschen, see you son!

hemma nu

Hejhej!! Idag efter skolan så gick jag till Rådhuscafet. Satt där med Fille, Johanna, Matilda och några fler. Efter ett tag stack de andra och de var bara jag och Fille kvar. Vi gick upp till PT och var med franc och arlind mm. Haha, de var rätt roligt iaf. Vid nio åkte jag hem, då var Maria klar med sitt modellande.

Imorgon blir de Disco bowling med Fille och ksk lite andra människor :) haha! Nu ska jag sova, god natt♥

love my school

Hejhej! sitter i skolan och ska ha handel nu :)
Har nyss kommit tillbaka från lunchen. Jag och Lisa gick på stan och kollade lite på kläder, köpte en rosa tröja på vero moda, mycket snygg <3


Här ser ni tröjan :)


haha bara så ni vet så är vår skola störd xD
Idag har vi ett tema som heter "Ursäckta jag har kommit fel" så de som vill kan klä ut sig så konstigt och roligt som möjligt och den som är bäst utkläd kunde vinna en ipod tror jag det var. haha tror vi ahr vinnaren i våran klass iaf !

Ska nog skaffa en privat blogg..

Idag har jag varit i skolan. Haft prov som gick rätt bra och vart i kiosken som startade idag.
Efter skolan så gick jag och catrine till rådhuscafet och jag åt en tacotallrik.<3
Matilda kom dit och sen gick vi till motionshuset och fick två veckors prova på kort. Funderar på at träna imorgon. haha, hela min kropp är åt helvete! Inte utsidan då, den är jag väl rätt nöjd med. Men har fan alltid ont någonstans, är det inte nacken så är det tån. Och ja, så funderar på att träna lite då och då så min kropp blir lite gladare.. Iaf, efter vi vart där gick ja in till stan och träffade daniel en sväng, sen åkte jag hem. Nu ska jag sova!!

En god natts sömn

Igår efter maten så somnade jag direkt! Då var klockan runt sju, och nu har jag gått upp igen (klockan sju) så har alltså sovit runt tolv timmar :) Härligt härligt. Tur att vi har sovmorgon på onsdagar så jag hinner plugga lite innan skolan :)



Hemma och plugg

Hejhej :)
Är hemma nu, åkte med mamma efter skolan. Lektionerna idag har gått åt helvete, eller iaf de två sista. Var inte koncentrerad för fem öre och orkade verkligen inte. Trött som ett jäkla as med eftersom jag inte somnade förän 4 inatt?! Ne men vafan, någon dag då och då kan man väl softa lite, brukar va väldigt dukitg annars och de flesta lärarna vet nog att jag kan.
Nu sitter jag iaf å pluggar, har massa skit att läsa igenom (läste ju i fel bok igår!) men tror ändå det kommer gå rätt bra. Har hängt med på lektionerna så.
Snart är det middag med familjen.. Är sur på pappa, så jävla okänslig :S


I skolan

Hejhej!
Igår och inatt har blogg.se inte funkat, kom inte in på bloggen eller någonting.. Jävligt surt eftersom jag inte kunde sova föräns fyra inatt och hade velat blogga flera gånger om :( Nu sitter jag iaf i skolan. Trött som ett as är jag, men piggnar nog till får vi hoppas!
Kan berätta en jävligt sur grej som hände mig igår, vi har ju prov imorgon så jag tänkte plugga lite för det. Men efter att läst tre kapitel i boken så märkte jag att de var fel bok -.- Då blev jag sur!
haha ne men nu kom lisa så ska prata med henne! puss på er♥

Jag har shoppat idag!

Detta skulle läggas in igår men blogg.se var konstigt hela kvällen/natten och det funkade inte för mig


Haha, det är inte ofta jag gör det :)
Men när jag väl gör det så gör jag det ordentligt, nästan 1000 spän har jag gjort av med idag! Haha, men gött iaf å få lite nytt, tre lika dana linnen i färgerna vitt, svart och brunt. En svart tröja med typ en blomma och lite nitar. Och en kort skinnjacka har jag köpt! Är nöjd :)

Nu kom jag precis hem och hade tänkt att plugga järnet. Får se hur bra det går, med datan i knät så blir man j ulite distraherad.. Men vafan, ja kan om jag bara vill!


Coffee roomer





Eftersom ingen av oss skulle vara med på idrotten så fick vi gå. Ska göra några uppgifter istället så sitter och kollar lite på dom :) I alla fall, jag Lisa Lisa och Simon är på Coffee roomer. Aldrig vart här förut men verkar skit mysigt och fräsht! Dessutom frågade hon i kassan om jag hade CSN kort och när jag visade det å fick jag mitt te 2 kronor billigare! Hahah nu låter jag som värsta fattiga nörden men sånt gör ens dag :D Ska börja visa upp mitt CSN kort och bli mycket rikare, skit soft! :) Jaja nu ska jag vara lite social, puss

Jag idag



Vanliga svarta leggings och ett rosa linne från JC.

Nu ska jag göra te sen åka in itll skolan. Ska ha idrott första lektionen men jag ska inte vara med på den, har ju ont i halsen som satan plus att jag börjar känna mig lite förkyld.. :( Menmen, vi hörs nog från skolan, puss på er♥

RSS 2.0