I skolan..

Hejhej!
Inatt sov jag hos min bästa vän i hela världen, Catrine. Är så otroligt glad att jag har dig, den som alltid ställer upp och som man alltid kan lita på. Ditt liv betyder mycket mer än mitt egna för mig! du är guld värd.
Vi köpte chips och cola och såg på en film som hette "The Fly". Sjukt dålig hahaha... Nej men det var en bra kväll, gjorde dagen inte helt åt helvete. Innan jag kom till henne så var det den sämsta dagen jag haft på väldigt länge, var på sjukt dåligt humör och alla var bara så otroligt irriterande och otrevliga så de var inte klokt!!

Idag är jag på bättre humör! Även fast jag vet att denna dagen inte har något specielt i beredskap så tror jag det blir fortsatt bra. Har bara vart i skolan hitills, och när den är slut blir det nog raka vägen hem. Tror jag ska ta ett bubbelbad! Sjukt gott och avslappnande...Vill lägga in en sak till en person som förhoppningsvis förstår att det är han jag menar. Även om allt har blivit skit mellan oss och du antagligen hatar mig jusst nu, så hoppas jag du fortfarande förstår att du betyder massor för mig. Och jag skulle aldrig vilja göra något så förjävligt mot dig!

blä

Igår blev det några öl och jag blev något dragen. Hade sjukt kul ena stunden och det var över lag en mycket trevlig kväll. Synd bara att jag blev så ledsen i slutet. Ber om ursäkt till dem jag betedde mig illa mot.

Idag lyser solen och jag tror det kommer bli en bra dag. Ska snart ut till torp med mamma och sen så hoppas jag på att de blir grillning! pusshaj


så sant.


"mår du inte dåligt över att jag försvinner så har du ändå aldrig älskat mig!"

tankar

Hejhej!
Kom precis hem från skolan. Jag klarade inte av att vara kvar och ända utvägen var att åka hem till min kära säng. Så nu sitter jag här och funderar, ska snart lägga mig och sova en stund men först måste jag tänka egenom lite saker.
Jag är en glad människa. En stolt person med bra självkänsla. Som alla vet så klarar inte folk av det, dom blir antagligen avundsjuka för att deras självförtroende ligger på botten. Men vafan? Nu har det blitt så illa att jag, verkligen bara JAG tror på mig själv. Det är bara jag som förstår att jag är en bra människa. Bara jag som förstår att jag kan sköta skolan och allt det som man annses sköta, och samtidigt ha kul. Skippar jag skolan en dag så spelar det ingen roll, för jag ligger inte efter i nått. Jag jobbar bättre än dem flesta, men det är det ingen som tror.
Folk har stämplat mig som en sån där tuffing som skiter i allt, som skiter i skola jobb familj vänner pengar, ALLT. Jag är ingen hård person, jag börjar gråta så fort jag blir arg. Och hur långt kommer man med det? Om man står och bråkar med någon och istället för att skrika så börjar man gråta? Ne de e ju inte så lyckat... men så är det alltså för mig. Har liksom fått höra att rykten om mig att ja ska slå folk och skit, och jag håller inte på med sånt. Visst hade någon gjort nått riktigt jävligt och jag vart hur jävla förbannad som helst, då tror jag säkert att jag hade kunnat göra personen illa. Men i allmänhet så tycker jag inte ens att det är kul med bråk, det är inget för mig. Och ändå tror människor att jag är en sån person..
Det är sjukt hur vi stämplar folk.
Jag vill klarar av allt, men även jag behöver stöd ibland. Och ni som nu säger att ni finns där, tack det betyder otroligt mycket. Men kan ändå säga att jag vet bäst själv hur det är med mig och min kropp och själ, jag vet vad jag behöver. vem jag behöver. Så visar jag dig att jag behöver dig, snälla hjälp mig då. Då är det något som bara du kan, då hjälper det inte om en kompis håller om mig eller ser till så jag inte tar för mycket. utan då behöver jag dig, din närvaro.

Ja, i alla fall. Jag har ju inte bloggat på et tag. Har änna tappat lusten, allt känns så falskt. Alla fjäskar för varandra eller går bakom ryggen, jag har sett blogg världen och vill inte vara med i den. Men ändå känns det skönt att kunna skriva av sig, att kunna skriva sina tankar eller bara berätta vad som hänt under dagen. Men saken är den att jag tycker det bara är något som dem jag känner har med att göra. Vill inte ha några idioter som bara letar läsare till isn egna blogg som snällt komenterar varje dag fast dem bara gör de för å få egna läsare. Så ja, ni som känner mig och bryr sig om mig, ni får läsa min blogg. Resten har inget här att göra. Ska sätta lås på den, när jag klurat ut hur man gör.

I alla fall, idag har jag som sagt vart i skolan, vi har tema vecka miljö. Vår grupp bygde en sol.. Jag kände efter ett tag att jag inte kunde vara kvar, var så nere och mådde dåligt, ville bara ligga i en säng och mysa. Tyvärr så får man ju inte alltid som man vill så de blev att ja åkte hem till min egna säng och här e jag nu.

Igår var det tydligen ett jävla liv om vart jag var. Mina pengar på mobilen e ju slut så kunde inte höra av mig till någon och sen på natten dog den med. Men jag var i alla fall i kåtan uppe på hersta fjället. Sjuka saker vi får för oss..

Nu ska jag bädda ner mig ännu mer och snart dra på en film. puss så länge

blä

Det finns många som jag inte bryr mig om över huvud taget. Men när vänner och familj bara slänger skit på mig hela tiden börjar jag fan undra. Jag tycker att jag är en bra person och människa, att jag lever livet på ett bra sätt. Jag bryr mig om mina vänner och gör allt för dom, jag sköter skolan och jag hjälper till ganska mycket hemma. Jag ber aldrig om saker jag inte behöver och nöjer mig med det enklaste. Samtidigt som jag sköter mina plikter så klarar jag av att ha kul på fritiden. Kanske jag festar lite för mycket, men jag tycker om att leva och ha kul! Ser inget dåligt i det när jag klarar av att sköta allt annat? Jag älskar mitt liv, det gör jag verkligen. Men börjar som sagt tröttna på att få skit av dem som egentligen ska stötta mig. Vad har hänt med behandla andra så som du själv villbli behandlad? Jag tänker iallafall inte fortsätta ta eran skit länge till...
Det är tur att jag vet att jag är bra, för det är det fan ingen annan som gör...

RSS 2.0