fest på en måndag

igår så åkte jag janina robin och evert till everts sommarstuga. jag och janina drack absolute vodka vanilj :)
softa somfan där ute å spelade kort å sånt. somnade runt fyra fem skulle jag tro. ja å janina vaknade vid typ nio idag, killarna vid runt elva. kvart över tolv var vi i skolan xd hade tur för matsalen stänger ju halv ett x)



jag älskar han så jävla mycket!   :'(

ha det så kul

lämna bara
det är bara bra

mamma vet att ja röker nu. fast a hon har ju vetat de länge, men har liksom inte erkänt de, för hon säger att ja inte får. men nu sa ja att ja gör de. å hon sa att ja inte får xD å hon säger att hon ska ta mina pengar.. :/ får se hur de blir med de.. men ska ändå trappa ner lite med rökningen hade ja tänkt. :) jag e sugen på glass, ska kolla om vi har nån. sen ska ja ksk duscha eller bara fixa mig lite, sen åker ja in till stan å e lite me janina hade ja tänkt mig :)  jupp. var glad och positiv :)::)::):):):):)):)::)):):):):):):):):):):):):):):):):):




jag har ju sagt till dig. vad är det du inte fattar?
jag vet att du älskar mig

trött

inatt sov jag johanna janina och catrine hemma hos catrine :)
somnade rätt tidigt vid typ elva, men vaknade igen vid två och var jätte pigg.. gick runt där och visste inte vad jag skulle göra så efter ett tag somnade jag igen xd jag fick vakna tidigt och gå till skolan, sitter nu i biblioteket medans de andra grisarna ligger hemma och sover.  Rabbe kollar på porr om någon vill veta. eller porr och porr han kollar på tjejer och vill ha min åsikt om dom är snygga eller inte :) typ.. jag ska göra ett arbete, har fortfarande itne typ listat ut vad de ska heta för de kommer handla om rätt många olika saker, men mäst kokain handeln i miami. jätte intresant :)
jag är trööööööööööööööööött...
idag är det fyra månader sedan jag och robin blev tillsammans första gången. grattis till oss... han är dum för han fattar aldrig hur ledsen han gör mig när han inte vill vara med mig. men så är det tydligen, bara för mig att ta det. försökte ringa han inatt och prata, men de gick inte. orkar fan inte mer snart.. det är segt att jag älskar han så jävla mycket! och inte klarar mig utan han, fast ja e ju typ aldrig med han ändå men.. äh vet inte vad det är .. jag älskar han iallafall oavsett vad

kommer aldrig klara det igen


Robin Carlsson

jag älskar dig.
jag älskar dig mest i hela världen. du är en sån underbar människa! jag lovar att det finns ingen som du. ingen som har ditt sätt. jag vill inte ha någon annan. jag vill att allt ska vara perfekt mellan oss och att vi ska vara lyckliga i alla våra dagar med varandra. jag vill att du ska vara lycklig, och jag skulle göra precis allt för dig. jag skulle dö för dig, lätt att jag skulle. jag tror inte du förstår riktigt.. men jag älskar verkligen dig, mer än jag någonsin älskat någon. och tror inte jag kan älska någon annan mer heller. det finns bara du! du är den bästa och jag älskar dig som fan! <3

grattis johanna föfaaaan


idag fyller johanna år. grattis somfan på den underbara ungen!!!!
älskar dig otroligt mycket johanna, en sån härlig människa, så jävla kul
å va med! är riktigt glad att jag lärt känna dig och hoppas vi kommer
vara vänner föralltid
:D


nu ska ja berätta om helgen.
jag slutade ett i fredags, men jag väntade på johanna å hon va inte klar förän tre xD
och då när hon kom så åkte vi ner til lstan, å träffade janina, så åkte vi upp
till henne å sen ner och handlade lite och sen till kyrkan :) där var mami
hon körde oss till ängön. där vare soft, kommer typ inte ihåg vad vi gjorde
men jag somnade tidigt iallafall mot vad man brukar göra.
haha alla vi som sov i vårt rum vaknade typ vid  åtta, sen sprang vi runt å
väckte de andra, de va roligt xD sen var det film och så sen hämtade johannas
mamma oss och körde oss till janina. där fixade vi oss lite å sen började
förfesten :D de var jag janina johanna catrine lizette filicia emil macko matte
och myran(?) och var det nån mer? aja vette fan känner inte dom precis xd
i vilket fall så gick vi till parra, vi var dom första där. sen kom de massa folk,
mycket där som man kände :D jag ringde robin och han sa att han va
på tjörn å att han skulle ringa när dom kom till stan, runt tolv tror ja. så jag
åkte med catrine och johanna ner, sen träffade ja sofia så efter ett tag kom
evert och hämtade upp oss så åkte vi till han. sen satt vi där och prata och
hade det mysigt hemma hos han. vet inte när vi gick och la oss, men efter
fyra va det jag somnade iallafall. sen vaknade vi rätt tidigt och gjorde itne
så mycket, pojkarna piskade mattor xd. efter ett tag gick jag och la mig igen,
somnade en liten stund och sen ringde mamma så åkte jag hem, och
nu sitter jag här :)
har vart en rätt lyckad helg, hade egentligen ksk viljat göra nått roligt inatt
eftersom de inte e nån skola imorgon. men kan ju va gött å bara va hemma
nån gång oxå :)

jag älskar dig robin <3

förfest

hos janina höhöh.

medelar imorgon hur kvällen går och hur de va på ängön ;)

sjuk

är superförkyld, har lite ont i halsen. mensvärk och är jätte trött fast ja sovit xd
blev att stanna hemma idag, rätt gött :) fast ska till tandläkaren halv fyra..
å de e ju ksk inte så roligt om man e förkyld.. kmr int ekunna andas xD
haha får se hur de blir med de.

vet inte vad jag ska göra

aaaaaaahggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bläääääääääääääääääääääääh komer få damp och panik och hela bunten flera gånger om..
vet itne vad jhag ska göra.. chips och påskmust blir min räddning. haha har fan börjat tröstäta de e ju lite sorjligt XD kommer fan bli tjockis om de fortsätte rsåhär-.-
iallafall idag så var ja i skolan, de var slött, ja å catrine åkte hem till lägenheten. haha (hem, de e fan som de) FAN vad jobbig texas e han sitter här å gnyr -.- jaja iaf så åkte vi till catrien och drack te och rökte och spelade kort, skit soft^^ efter ett tag kom conny och frans. vi spelade neger och president <33333333 alla e så dåliga förlorare så fort ja vinner.. de e faktiskt störigt :( jag måste plugga egentligen, ahr kemi prov imorgon och fysik på onsdag.. hur fan ska detta gå. in te likt mig, brukar alltid ha en super fin fusklapp eller nått vid detta laget xD
jaaaaa, finns det nått mer att säga? naaae...
jag undrar vad polack har för andra namn.. nån som vet? ska fråga så fort den bögen svarar.. JAG ÄLSKAR HAN <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333



tjejkväll igår <3

tjejkväll igår, kul somfan <33333
blev bara ja å catrine av tjejerna som sov över, åsså rodd med. catrine stack tidigt idag men vi andra vaknade typ då. jag roade mig med att rulla cigg hahah xd gick inte så bra.. vid ett halv två så körde dan in oss till stan, där träffade vi kimo martin och janina :) jag saknar kimo, vi pratar typ aldrig med varan nu frö tiden :( älskar dig vännen förlåt för de som blivit konstigt <3 aja efter ett tag gick vi till fyraknten, polack var där:)  fast vi pratade typ inget:(  pratade med johanna om korvar istället... xD hahah efter ett tag gick ja rodd och johanna till conny, jag typ sov lite å sen spelade tv spel sen åkte ja hem :)
tack tjejer för igår de måste fan göras om <3333

missförstånd?

det var nationella prov i engelska. gick väl sådär, trodde de skulle gå bättre men kunde ändå svara på allt så. tjejorna plus daniel och han vän erik vi tog en fika på rådhuskafet. jag kommer inte köpa nått där nån gång mer-.- . jag och johanna vill gå på dejter. jag följde med janina hem så fixade vi oss och så sen drog vi te ku.
hallberg hade sagt att vi skulle hem till han å se på film å så men när vi ringde han var dom hos evert. dom skulle slå en pling nån gång. tröga... vi väntade länge men så stack vi till en som hette dala. det var trevligt där, värsta soft, fick gratis fylla :P fast jag somnade vid elva, då hade evert ringt och frågat efter fest ?!... jaja, vaknade vid ett typ, så gick ja ut å rökte och ringde min kära polack. dom var ute och åkte och värkade inte särskilt intreserade av att vara med mej och janina., janina hade ju kul där vi var men jag ville bort nån stans och sova. så kom conny och hämtade mig, vi åkte förbi kampenhof, och vilka går inte runt där och luffar?! jo dom... jag hade ingen lust alls att prata med dom för var jätte ledsen såå vi fortsatte till conny, de hände nått med polisen, hängde inte med riktigt men vi klara oss (jag hade ju ingen hjälm.) så kommer vi till conny, jag hade nästan somnat när evert ringer och han undrar varför jag är hos conny. å han var lite trög för han fattar inte att jag har en kille som skiter fulständigt i mig och om jag sover brevid en kompis.  men han kom iallafall och hämtade mig, robin var trög och fattade inte att jag var ledsen. vi kom till stugan och snart började alla snarka jätte högt och jobbigt... jag vaknade typ vid nio idag, och vid elva så gick jag och mötte catrine, då sov fortfarande dom andra, men jag orkade inte  bry mig. jag å catrine rökte å pratade sen gick vi in till hon och brände skivor och snackade med staffan. han ska fixa bännvin åt mig haha xD aja efter ett tag kom pappa och hämtade mig, nu ska jag väl snart äta och sen ska ja till johanna så ska vi ha tjejkväll, fan va kul :)


jag älskar dig

nu blir det så här igen, jag får panik
för det känns som du inte bryr dig.
jag ber dig, om du älskar mig
som du sagt. visa det bättre

färgar håret

ÄNTLIGEN!!!
ingen utväxt längre snart då :D japp, jusst i denna stund sitter jag med massa klet i håret. som ni ser på bilden häääär, mycket sexigt!



ser ut som en kille xD
fast kollar man inte på huvudet utan på tuttarna där nere så ser man att ja e tjej :$ ville bara påpeka att dom växt!!! vill desutom påpeka att det är min käre robins kedja jag har runt halsen. i tisdags när vi var hos fredda så fick jag efter mycket tjat låna den :)
jag kollade lite på min blogg förut, och jag får aldrig några komentarer nu för tiden -.- kan vara janina som säger nått nån gång ibland men hon ska ju ksk sluta blogga den bajsen så ... fast hon komenterade "åh (nånting)" förut, blev mycket glad :D
ööhh jag å matilda skaffade facebook förut, fattade ingenting..
det kliar i håret.... ska det göra de? tänk om ja fått cancer å allt ramlar av höhö. (inside joke där) höhö

jaaaaaaani.... imorgon edet fredag!!! ingen aning om vad som händer DOCK (hahahahah DOCK) ska till ku, sen får vi se :P LÖRDAG blire iallafall tjejkväll hos johanna, mkt roligt ska vi ah då :D:D:D:D:D:D:D det ser jag fram imot ^^

å när jag ändå e igång å bablar om allting, så kan jag säga att ni som jag inte har en aning om vilka ni är, men fått för er att jag haft gruppsex med massa gubbar, vare på skeppsviken? kan dra åt helvete hahahaha. vem fan kom på de? XD seriöst det är ju bara sjukt.... å föresten så vet verkligen alla jag umgås med allt om mitt sexliv... så att nått sånt skulle hända å ingen av dom vetat om du skulle ju bara vara helt sjukt XD . jaja, läser nån av er som tror på det där, så a . DET ÄR INTE SANT hahahahahahahahaha

en sak till, de flesta killarna har vat riktigt mensiga nu på sista tiden... fast idag vare inte så mkt grinollar :D de va ju skönt ialla fall. men men alla har sina sura dagar, å ni vet att jag älsakr er ändå <3

bajs på er nu ska ja snart ta ut hårfärgen puss hej <333 

superseriös

hade tänkt att göra ett seriöst inlägg nu :D

jag har suttit hemma och degat hela dagen. och vad är det bästa som finns en degar dag?
jo godis å sånt :D
men som i mitt fall, att man inte har nått eller att familjen äter upp allt när man inte e där, så får man vara lite på hittig. jusste ;) så här gör ni om ni vill smaka på nått gottigt :
lägger smör i stekpannan.
lägger havregryn och socker och blandar med smöret.
steker detta tills det blir lite lagom mjukt och knaprigt.
NU, häller ni blandningen ovanpå glass :D
min personliga favvis glas är vanilj med chokladkross, passar väldigt bra med havregrejset :)
detta är skit gott och jag rekomenderar det starkt till alla tjockisar som e sugna på nått gott :D

Robin Carlsson <3



har saknat dig jätte jätte mycket, hoppas att vi aldrig kommer vara ifrån
varandra så länge igen! och jag älskar dig mest i världen och jag hoppas
verkligen att allt blir bra nu. kommer göra allt för att du ska vara lycklig <3

loffe man

gården var skeeta bra :D
började med skola då, efter det stan. fast där blev jag lite grinig när en visst 18 åring inte ställde upp så jag fick gå ändå upp till paymans. men nöden har ingen lag :) efter stan var de ju ku, snart e de läger :D roligt höhö, åsså va de lite information om frankrike resan till nått med T och C låter typ tc ahhh... när ku var slut så hämtade johannas mamma mig å hon så åkte vi till willys å köpte korv och mashmallows, vi mötte catrine med . sen bar det av mot loftbring ^^ fan längesedan man va där x) saknar de tiderna somfan :O:O aja vi satt och softade å drack typ, ja vette fan vad som hände för jag blev tydligen jätte full... :( spydde sen å grejer xD haha... men kvällen var lyckad ändå :D
kul att träffa en viss Polack oxå som man inte vart med på evigheter och som jag har saknat som fan och som jag älskar mäst i hela världen :)

godis

jag är sur

RSS 2.0